Legacy of blood
|
10 Jul 2012, 21:40
|||
|
|||
Ofta incet, inaintand pe straduta pustie. Avea gluga neagra in cap de la roba ce o purta.Mintea ei era plecata, la prima discutie cu mama ei, care avusese loc chiar in coancul in spre care se indrepta acum.
Inainta calma, lasand acea amnitire sa o bantuie cat timp ii va lua sa ajunga. ,, -De ce? se auzi vocea satenei, in timp ce o privea pe femeia din fata ei. Aceasta ofta incet, atingandu-i usor bratul, dar satena se retrase privind-o fara vreo expresie pe chip. -Imi pare rau, dar Jhonny ma urmarea si mi-a promis ca daca nu plec dupa nasterea ta, te va omori. spuse femeia. Nu ii pasa de scuze, chiar nu ii pasa.Vroia sa afle adevarul si stia ca daca idiotul de Jhonny vroia sa o omoare o facea de mult, fara compromisuri. -Minti. marai tanara. Nu mai vroia sa vorbeasca despre asta, nu mai vroia alte mincinuni care sa o doara mai tare decat o facuse deja. -Nu mai vreau sa te vad. Te-am cautat de la zece ani si acum cand te gasesc, aflu ca e doar vina lui Jhonny. Daca iti pasa, nu ma abandonai si luptai pentru mine. spuse. Se intoarse pe calcaie si parasi camera, lasandu-si mama singura. " Isi scutura incet capul, observand ca ajunse in fata conacului.Il privi pentru cateva clipe si nu intelegea cum putea cineva sa locuiasca aici, era imposibil, dar oricum ea va face totul posibil, acest conac revenindu-i liderului Devoratorilor. Ofta usor, deschizand usa cu un scartait de te zgaria pe urechi, pasi pe podeaua subreda si veche scotandu-si bagheta si soptin ,, Lumos " varful baghetei luminand totul in jur. Urca incet scarile, fara prea mult zgomot, cautand presupusul intrus.Herra nu era de gasit, asa ca satena se gandea ca era la Sebastian sau pe undeva pe sub patul ei.Se grabise cand plecase, neapucand sa o mai caute. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|