Thread Closed 
--&& we got no time to lose
10 Jul 2012, 22:09
Aproba usor. Sperase din tot sufletul ca macar Devon sa ramana neatins de forta parintilor si sa nu devina ca ea. In fond, oricat ar fi incercat sa nege, era mai rea ca o vipera. Trase aer in piept, incercand sa nu se mai gandeasca la asta, cand in minte ii veni adevaratul motiv pentru care Devon era asa.
-E vina mea ca el a ajuns asa. Fiind cea mai mare, a trait mereu in umbra mea, si parintii l-au presat intotdeauna sa fie ca mine. Ca sa nu mai spus de faptul ca am reusit sa urc rapid pe scara sociala a vrajitorilor, obtinand un post in Minister. Si Devoratorii? Am capatat respect pentru faptul ca fac parte din ei. Iar el? El este tratat ca fratele mai mic al importantei Isseult d'Madreville. E normal sa ma urasca, zise si clatina din cap, apoi privi cateva clipe podeaua. Ofta si clipi uimita cand o saruta pe frunte. Trupul i se incalzi, iar ceva fremata in interiorul sau. Isi musca buza, marind ochii in clipa in care el vorbi.

-Nu stiu. Ar trebui sa discuti cu sora ta. E si casa ei. Nu poti lua decizii de unul singur, zise si il mangaie usor pe obraz, zambind bland. Ii dadu cateva suvite de pe frunte si apoi il urma chicotind. Se aseza la masa si lua o gura din mancare, dar aproape se ineca auzind ceea ce zisese.il privi si pentru prima oara in atatia ani, obrajii incepura a capata o culoare rosiatica.

-Ti-as mai zice eu ceva, in legatura cu patul, dar ma abtin, murmura si rase, desi inca isi simtea obrajii calzi. Isi trecu degetele prin par, cateva suvite cazandu-i pe chip, iar Isseult le lasa acolo, caci asa, isi acoperea roseata.

❥ I want you back in my arms
[Image: juXxA.gif][Image: hKbHM.gif]
and never let you leave
Visit this user's website Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: --&& we got no time to lose - by Katharina van der Wall - 10 Jul 2012, 22:09