Two words
|
10 Jul 2012, 22:28
|||
|
|||
Rase putin cand ii vazu pe catelusi si da paharul de wiski pe gat asezandu-se pe canapea, inca privind incaperea.
Imi plac gusturile mamei tale. C-am asa ar trebui sa arate un conac, in stil vechi, ii pastreaza acel mister si acea frumusete a secolelor trecute.spune fara sa-si dea seama ca poate pe ea n-o interesa.Iar am inceput,ii spune razand, ce sa fac? M-am rugat sa nu-mi fete catelusa, am udat corul in plin spectacol, mi-am facut o iubita, era sa pic pe scari ca niste idioti nu s-au gandit ca eu in vacante stau la castel nu ma duc acasa si mi-au lasat niste farse. Alex si J....asa sunt plecati, am ramas cu Dimitri si Ed care acum joaca poker. Daca vi maine pe la castel si-l vezi pe unul din ei dezbracati pe hol, sa sti de ce.termina de sus razand. Bine, mai facusera si alte prosti da corul a fost cea mai frumoasa parte. Sa vezi broastle sarind de colo-colo, sa o vezi pe Dna. Norris cu coada mai stufoasa ca de obicei si pe Filch alergand dupa baieti cu matura in mana. O devarata capodopera. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|