Two words
|
10 Jul 2012, 22:50
|||
|
|||
Ii sa una, incet, peste picioare si incepe sa rada. Isi pune alt pahar cu bautura, ii pune si ei apoi ramane cu mana pe unul din picioarele ei.
Ce scorpie. Daca fata, tie ti-o las ca eu n-am unde sa o tin si asa imi esi datoare pentru....dar se opri destiguland din maini ca api sa rada.Da Ale, e draguta, aproape la fel de nebuna ca mine si nu stiu..... isi trage una peste frunte cand isi da seama ca sa transformat intr-o fetita.Aoloo...am ajuns sa vorbesc ca o fetita. Las ca intelegi cum ma simt ca n-o fi prima data cand ma indragostesc.....ii spune calm. Isi intoarce privirea de la ea spre foc si da pe gat bautura din pahar. Isi amintise ca ultima data cand sa indragostit de o fata, a aflat ca era urmarita de Devoratori ca apoi sa-i moara in brate. Ramasese cu privirea spre foc amindindu-si fiecare moment petrecut cu ea. Il facuse foarte fericit fata aia dar, nu a putut sa o ajute. In acea zi si el si Hassy au ajuns in spital cu rani grave iar ea i-a murit pur si simplu, in brate. Daca se intampla la fel si se data asta, iti jur ca ma sinucid langa ea.spune serios punand paharul pe masa continuand sa privesca focul. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|