|
11 Jul 2012, 13:47
|
|
Wanda J. Bennet
|
RP Posts: 293
Casa: Niciuna
Galeoni: 2155
Animal: Caine - "Lady"
Slujba: Angajat la " Departamentul Transporturilor si Comunicatiilor Magice"
|
|
- Surase scurt cand observa ca baiatului chiar i placea camera, defapt cui nu-i placea? Incepu sa chicoteasca usor, a cui fusese conacul? Ei bine se zvonea ca pe aici statusera o familie de varcolaci, care mai tarziu au fost ucisi de catre Devoratori. Insa ea nu era sigura de povestea asta caci povestile puteau fi doar niste barfe aruncate in vant. Dadu absenta din umeri si il privi pret de cateva secunde cu cartea aceea in mana, zicand:
- Uhm..nu stiu, se zvoneste ca ar fi stat aici o familie de varcolaci si apoi de vrajitori iscusiti, insa nu stiu sigur..tot ce stiu e ca zilele trecute am observat asta, doar pe ultima usa nu am intrat. Scrie pe ea "interzis" si nu am indraznit sa intru singura, nu vreau inca sa dispar de pe fatza pamantului. Zise ea razand ca apoi sa se minuneze din nou de frumusetile acestei camere.
-Nici nu stiu ce e locul asta..am gasit foarte multe chestii de varcolaci si carti despre vrajitori, de exemplu asta. Zise ea si i arata o cutiuta frumos aranjata in care se afla un medalion cu un pandativ in forma de dinte de varcolac, insa nu indraznise sa-l atinga.
I need a drink, maybe tea with vodka?
![[Image: 3YmNC2o.gif]](http://i.imgur.com/3YmNC2o.gif) .
Dance with me all night long
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|