What do you need?
11 Jul 2012, 15:28
  • Se uita in jos la catelusa care parea foarte prietenoasa. Pun pariu ca nu face o treaba prea buna cand vine vorba de alungatul pisicilor. O mangaie de doa ori pe cap, facandu-i blana sa stea in toate partile dupa care isi retrase mana, stergandu-sio discret de pantaloni. Nu era genul care sa iubeasca acele rude foarte indepartate ale lupilor. Desi, daca se gandea bine, nu avea nimic de impartit cu lupii.
    Rase cand il auzi, pe baiat vorbind. Daca se gandea mai bine, era sigura ca acesta era un viperin pe care il vazuse de mai multe ori in Pivnita. Ciudat cum nu vorbise niciodata cu el pana acum. Insa se spune ca daca ceva trebuie sa se intample atunci se v-a intampla. Ridicand din umeri, presupuse ca si intalnirea din padure intra la aceasta categorie. Si in orice caz, era o intalnire mult mai interesanta decat ultima. Atunci il cunoscuse pe Klaus, din cauza caruia intrase in multe probleme de-a lungul timpului.

-De ce nu? Straina mi se pare un nume foarte interesant, raspunse ea razand. Insa, daca nu iti face placere sa ma strigi asa, poti sa imi spui Aylee, mai zise, intinzand mana.

Stia ca era fata si ca fetele nu prea dadeau mana, insa ei nu ii prea pasa. In primul rand pentru ca, undeva adanc, urla feminismul in ea, in ald oilea rand pentru ca ii placea sa dea mana. Plus ca era genul de persoana careia ii placea sa atinga alte persoane, oricat de ciudat ar fi sunat. Pentru ea, era important contactul fizic.

-Vorbesti cam mult de creaturile din padure. Nu imi spune ca ti-e frica. Nu de alta, dar cam asa pare, zise ea razand in continuare.

| when the devil is pulling the strings, all the world must dance |
[Image: png_zps57cd7d86.png]
when i' die i'll go to heaven, because i'm living in hell
i am an innocent liar
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
What do you need? - by Sebastian Van Der. Wood - 10 Jul 2012, 20:16
RE: What do you need? - by Aylee L. Lovel - 10 Jul 2012, 20:38
RE: What do you need? - by Aylee L. Lovel - 10 Jul 2012, 21:36
RE: What do you need? - by Aylee L. Lovel - 11 Jul 2012, 15:28
RE: What do you need? - by Aylee L. Lovel - 12 Jul 2012, 17:31