Thread Closed 
Forgeting the past
11 Jul 2012, 17:56
- Faza e ca eu i-am comentat lui Jhonny si l-am plesnit si na e mai complicat.O are pe mama, care trebuie sa ii plateasca ceva datorie, iar Jhonny vrea sa ma... ei bine intelegi tu, dar Sebastian nu a permis asta, iar cand Devoratorii au venit dupa mine la Urlet de Noapte, Sebastian sa bagat ca nu cumva sa ajung pe mainile lui Jhonny. spuse oftand incet.
O privi calma, dar era agitata.Nu stia ce sa mai zica, ce sa mai faca.Nu mai stia absolut nimic.
- Am jurat ca merg dupa Jhonny, cand Sebastian era in spital dormind, dar nu am putut pleca de langa el, iar acum, ei bine acum nu mai sunt sigura daca sa merg sau nu dupa el.spuse muscandu-si usor buza inferioara.
La cat se muscase, sangele i se prelinse in coltul gurii, dar il sterse cu dosul palmei calma si privind-o pe Anne, schitand un mic zambet.
Vroia parerea ei, ce era bine sa faca, ca daca era dupa ea ar fi plecat dupa Jhonny in acel moment si l-ar da de toti peretii.
-Dar daca acesta afla ce vreau sa fac, nu ma va lasa si ne vom certa.murmura.

[Image: piperm11.png]
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
Forgeting the past - by Aleksandra D'Arques - 11 Jul 2012, 17:04
RE: Forgeting the past - by Aleksandra D'Arques - 11 Jul 2012, 17:56

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  The past still hurts Lylith Anne Campbell 8 1,808 04 Jul 2011, 19:17
Last Post: Lylith Anne Campbell
  Ghosts of the Past Bell Evans 33 5,335 21 Feb 2011, 17:51
Last Post: Raizen Isildur
  Removing the ghosts of the past Rosalie Vivienne Alden 34 7,002 11 Jan 2011, 22:55
Last Post: Raizen Isildur