Thread Closed 
Forgeting the past
11 Jul 2012, 18:16
Zambi si isi trece mana prin parul lung si brunet.
Iti dai seama ca o sa iasa urat si o sa se enerveze dar, n-o sa stea mult suparat pe tine. N-ai idee cate prosti am facut si totusi ma iertat fara tragere de inima pentru ca ma iubea si la fel va fi si cu tine.ii spune zambind.
Se ridica in picioare simtind cum se aproprie Sebastian de acea camera. O priveste pe fata zambitoare.
Nu o face, lasa-l pe el sa rezolve problema si n-o sa ajungi ca mine.ii spune rapid.Ai grija de el, te rog si nu-i spune ca ai vorbit cu mine dar, daca ai nevoie de mine, ma gasesti aici.ii spune facandu-i cu ochiul.
Ii atinge usor parul apoi dispare odata cu deschidere usii pe care intra Sebastian, tot fara tricou plin de bandaje. Se aproprie de satena si o i-a in barte.
Cand Hassy se tot agita mi-am dat seama ca nu esti afara la plimbare asa ca, ma adus aici. Ce faci aici?o intreaba sarutandu-i frunte privind-o bland.
Anne vedea tot si zambea fericita sa-l vada cu acel zambet pe fata. Fara sa popata fi vizibila se aproprie de Alle si ii spune incet, doar ca ea sa o poata auzi.
Se vede ca te iubeste...ai grija.termina zambind apoi dispare de tot.

[Image: chace_crawford_signature_by_boadiceakiss-d48xro4.png]
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
Forgeting the past - by Aleksandra D'Arques - 11 Jul 2012, 17:04
RE: Forgeting the past - by Sebastian Van Der. Wood - 11 Jul 2012, 18:16

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  The past still hurts Lylith Anne Campbell 8 1,807 04 Jul 2011, 19:17
Last Post: Lylith Anne Campbell
  Ghosts of the Past Bell Evans 33 5,328 21 Feb 2011, 17:51
Last Post: Raizen Isildur
  Removing the ghosts of the past Rosalie Vivienne Alden 34 6,988 11 Jan 2011, 22:55
Last Post: Raizen Isildur