|
11 Jul 2012, 21:02
|
|
Wanda J. Bennet
|
RP Posts: 293
Casa: Niciuna
Galeoni: 2155
Animal: Caine - "Lady"
Slujba: Angajat la " Departamentul Transporturilor si Comunicatiilor Magice"
|
|
- Bine, bine. Trebuiau sa faca ceva in privinta baghetei, a ei era suficient de puternica pentru a i teleporta pe amandoi inapoi acasa. Ofta scurt si cand acesta tipa cuvantul "copilas?", i venea sa i de-a doua si sa nu se mai trezeasca pana nu ajung acasa.
- Nebuna?! Macar eu fac ceva in folosul nostru! Unu la mana: Stiu ca nu iti place istoria, nici mie nu-mi plac tipii care se vaicaresc dar totusi am un prieten bun de genul asta si il accept asa cum e! Doi la mana..si eu urasc istoria si am lipsit de la cursuri.. Zise ea privindu-l, nu se mai certasera asa demult de un an intreg, caci mereu gaseau cate o chestie sa se certe insa se impacau repede..ciudat insa in acelasi timp adevarat. Lua cartea si la sfarsitul ei gasi cateva tehnici sa repari o bagheta. Se uita repede si observa cativa pasi de urgenta, cartea asta putea fi mai buna de atat? Avea nevoie de cateva chestii din padure si de apa de mare, grozav..trebuiau sa caute ceva.
- Bine, daca ai de gand sa stai aici pana caut eu chestiile alea pentru bagheta bine, am sa ma duc eu.! Zise ea si o lua la pas prin padure uitandu-se in stanga si in dreapta, trebuiau sa caute acele plante pentru bagheta sau mai bine zis sa le caute ea, singura.
I need a drink, maybe tea with vodka?
![[Image: 3YmNC2o.gif]](http://i.imgur.com/3YmNC2o.gif) .
Dance with me all night long
|
|
Users browsing this thread: 2 Guest(s)
|
|