|
i was falling deep, deeply in love with you.
|
12 Jul 2012, 12:56
|
|
Klaus Lovel
|
RP Posts: 372
Casa: Niciuna
Galeoni: 1310
Animal: Caine - "Diablo"
|
|
- Avea sa fie o zi splendida, dupa parerea lui daca nu cumva avea sa se ia la bataie cu Devon iara. Ofta scurt si merse sa-si faca un dus iar dupa 15 minute iesi ca nou de acolo. Se aranja la oglinda cu toate cele si merse sa-si aleaga tinuta pentru micuta zi petrecuta cu cei dragi! Intr-un final isi alesese o pereche de blugi negri, tenesii albi si o camasa alba care o lasa descheiata la 3 nasturi. Se uita in oglinda si se admira asa timp de 5 minute doar ca apoi sa se uite pe fereastra auzind cateva tipete, asta sigur era netrebnicul de Josh.
Cobora rapid scarile astfel incat sa nu se faca auzit si iesi pe usa din spate ca o pisica ce traverseaza un pod. Ofta scurt si ajunse fatza in fatza cu barbatul care i adusese fix ce i trebuia pentru urmatorul atac si urmatoarea afacere.
- Poftim, acum imi astept si galeonii. Zise barbatul sarcastic.
- Tine, multumesc pentru astea..acum iti poti lua talpasita! Zise Klaus cu un zambet ironic pe buze si apoi ajunse in camera punandu-si pachetul sub pat caci stia ca nimeni nu avea sa umble acolo.
Insa mai avea cateva chestii de rezolvat asa ca cobora la subsol unde era biroul si incepu sa caute niste hartii. Nici nu observa trecerea timpului si isi dadu o palma peste frunte, intarziase aproape jumatate de ora. Urca scarile si observa pe toti acolo, se simtea prost dar asta era, nu avea sa se sinucida din asta. Isi aranja gulerul la camasa si merse in living catre ei salutandu-i pe fiecare, sarutand-o pe Isseult, apoi pe Agnes pe obrajorii imbujorati ca deobicei si lui Devon i stranse mana, putin mai tare insa nu conta, tot avea pica pe el.
- Imi scuzati intarzierea, probleme..cu afacerile! Esti superba, iubito. Zise el admirand-o pe Isseult ca apoi sa se aseze pe canapea.
- Deci, ce am pierdut?
Step aside bitches it's Klaus Lovel
![[Image: 1hR6WRH.gif]](http://i.imgur.com/1hR6WRH.gif) . ![[Image: TZZ9W12.gif]](http://i.imgur.com/TZZ9W12.gif)
I'm a sweet serial killer
|
|
Messages In This Thread |
RE: i was falling deep, deeply in love with you. - by Klaus Lovel - 12 Jul 2012, 12:56
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|