Thread Closed 
Love me or leave me at London
12 Jul 2012, 14:51
  • Incepu sa rada cand auzi ce facuse micutul catelus al ei, Blade. Isi arcui o spranceana si marai scurt cand acesta se scutura cu picurii de apa rece pe abdomenul ei. Se ridica de pe patura si ajunse la acelasi nivel cu el, aproape..caci el era mai inalt decat ea cu cativa centimetri.
    - Se pare ca Blade uraste cainii din tabara cealalta, nu am ce sa-i fac. In plus, scuturate pe altcineva nu pe mine, nu sunt pusa aici ca sa te admir sau ceva de genul. Uhm..imi amintesti de fostul meu catel, tot Zayn il chema..ce coincidenta, nu? Zise ea incepand sa rada ironic si apoi trecu pe langa el si i facu semn catelusului ei Blade sa o urmeze. Ajunse cu apa pana la glezne si continua sa mearga pana i ajunse la abdomen si de acolo continua sa admire apa, udandu-se cate putin, era prea rece. Isi indrepta privirea catre patura ei dar nu il mai vazu pe Zayn acolo, dar dadu absenta din umeri, nici nu se astepta sa o urmareasca..in fond nici nu ceruse asta, oricum se obisnuise cu singuratatea si daca cineva avea sa intre in viata ei, ei bine avea sa si-l aleaga cu calm si sa nu se agite, nu voia sa mai de-a gres inca o data. Il observa pe Blade cum vine spre ea inotand si sare in apa pe ea.
    - Bun baiat. Zise ea mangaindu-l pe blana uda ..acuma.

I need a drink, maybe tea with vodka?
[Image: 3YmNC2o.gif].[Image: aTJmiD5.gif]
Dance with me all night long
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: Love me or leave me at London - by Wanda J. Bennet - 12 Jul 2012, 14:51

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  i was falling deep, deeply in love with you. Agnes Marie Lovel 19 3,064 13 Jul 2012, 23:41
Last Post: Agnes Marie Lovel
  I'm a schoolgirl in love with her sempai II Odette B. Malfoy 64 7,458 22 Feb 2012, 18:22
Last Post: Odette B. Malfoy
  I'm a schoolgirl in love with her sempai Odette B. Malfoy 45 7,249 19 Jan 2012, 11:48
Last Post: Kennya Allen