i was falling deep, deeply in love with you.
|
12 Jul 2012, 16:52
|||
|
|||
Simti cum nodul din stomac ii urca pe cai pana in gat, si mai apoi pana in gura, transformandu-se intr-un ras ironic. Isi lasa capul pe spate si lua paharul langa el, dandu-l imediat pe gat. Se opri din ras si o privi pe sora lui, apoi pe Klaus.
- Ai noroc ca e ea aici, altfel nu imi era mila sa aplic un Blestem pe tine. ii zise cand se ridica si trecu pe langa el, ca mai apoi sa lase paharul pe micul bar. Traversa in nou camera , insa nu se aseza pe fotoliu, ci se sprijini de un perete, privind geamul. -Si pentru ce ai nevoie de mine, soro? Sa nu-mi zici ca te casatoresti. facu el, insa stiu ca ea nu ii va raspunde, cat timp o intrebase pe Agnes, asa o chema, parca, ce varsta are. " Neinteresant. isi spuse si dadu din cap, plictisit, apoi incepu sa se joace cu pandantivul ce dorise sa i-l daruiasca lui Cloud, insa il respinsese. Dezaproba din cap si sa lasa pe spate, oftand. We are all mad here. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
don't let the fear of falling keep you from flying | Agnes Marie Lovel | 24 | 7,683 |
17 Feb 2013, 11:27 Last Post: Agnes Marie Lovel |
|
Love me or leave me at London | Wanda J. Bennet | 64 | 7,098 |
15 Jul 2012, 20:32 Last Post: Wanda J. Bennet |
|
I'm a schoolgirl in love with her sempai II | Odette B. Malfoy | 64 | 7,369 |
22 Feb 2012, 18:22 Last Post: Odette B. Malfoy |
|
I'm a schoolgirl in love with her sempai | Odette B. Malfoy | 45 | 7,145 |
19 Jan 2012, 11:48 Last Post: Kennya Allen |