What do you need?
|
12 Jul 2012, 19:46
|||
|
|||
Se incrunta cand chestia aceea se puse intre ei si ii da drumul lui Hassy. Nu putea sa faca nimic inafara de Patronus iar el nu era un Dementor. Nu prea auzea ce spune Aylee asa ca arunca cu blesteme in el dar, fara nici un succes, ea imun?
Isi scutura capul incercand sa-l prinda cu o vraja de pamant dar, era mai puternic decat niste radacini. Nu dura mult si vede cum pleaca cu fata. Hassy se opreste si trece pe langa baiat vrand sa plece, nu-i pasa de fata mai ales ca nu o stia si era o straina pentru ea. Haide.....o s-o am pe constiinta.ii spune tragand-o sa vina dupa el dar, parca era un bolovan.Stiu regula, nu mergem dupa aia noi cunoscuti dar.....sti ca o sa ma stranga de gat si Alle si Caroline daca afla ca am stat ca momaia si nu m-am dus dupa ea.ii spune dandu-si ochii peste cap. Micuta maraie putin si o i-a la pas spre locul pe unde o luase chestia aia mare cu fata. Se transforma si el in lup incepand sa o i-a la goana dupa miroul ei, chiar daca nu apucase sa-l simta prea bine, isi incerca norocul. Interesant era faptul ca o gasi "jucandu-se" cu creatura...sau era invers? Reveni la forma lui si se duce in spatele mostului zambind in coltul gurii. Petrificus Totalis.spune incet vazand cum mostrul impietresre si cade.Nu te mai juca si miscate, nu stiu cat timp o sa stea asa.ii spune fetei facandu-i semn spre padure. Vede ca poate sa meraga si revine la forma de lup luand-o la giana cat mai departe de acolo. Era foarte rapid sub acea forma si era mai bine pentru el. Daca era om, nu stia daca va putea fugi atat de repede. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
What do you need? - by Sebastian Van Der. Wood - 10 Jul 2012, 20:16
RE: What do you need? - by Aylee L. Lovel - 10 Jul 2012, 20:38
RE: What do you need? - by Sebastian Van Der. Wood - 10 Jul 2012, 20:51
RE: What do you need? - by Aylee L. Lovel - 10 Jul 2012, 21:36
RE: What do you need? - by Sebastian Van Der. Wood - 11 Jul 2012, 12:16
RE: What do you need? - by Aylee L. Lovel - 11 Jul 2012, 15:28
RE: What do you need? - by Sebastian Van Der. Wood - 11 Jul 2012, 16:02
RE: What do you need? - by Aylee L. Lovel - 12 Jul 2012, 17:31