Love me or leave me at London
|
12 Jul 2012, 20:47
|||
|
|||
Ofta incet, lasandu-si capul pe spate pentru cateva clipe.Se plictisea si chiar nu mai avea rabdare, dar chiar cand vru sa comande, aparu tipa cu care trebuia sa se intalneasca.
O privi din cap pana-n picioare, deja fiind nepasator de persoana ei.O lasa sa se aseze stand plictisit in fata ei.Nu ii pasa chiar deloc ce tot zicea si facea. In cateva minute se plictisi si o privi calm.Tanara vorbea des si mult, spunandu-i tot felul de porcarii, care nici macar nu il interesau. Dadu pe gat bautura si o privi calm, lasand banii pe masa. -Scumpo, eu am plecat.Poti manca ce vrei, am achitat eu tot. spuse plictisit si rece. Isi baga mainile in buzunare, lasand-o pe tanara cu gura cascata si sa comenteze privindu-l cum pleaca.Parca avea chef sa alerge, nu se mai antrenase de mult pe plaja, dar asta se va intampla cat de curand. Schita un mic zambet, jucandu-se cu cheile ce le avea in buzunar, Rex urmandu-l ca un catel bun ce era, facandu-l pe brunet sa schiteze un mic zambet. Nu avea chef de nimic, dar acum nu asta era important.Ii arunca o ultima privire blondei, facandu-i cu ochiul si iesind apoi din restaurant. ![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
i was falling deep, deeply in love with you. | Agnes Marie Lovel | 19 | 3,064 |
13 Jul 2012, 23:41 Last Post: Agnes Marie Lovel |
|
I'm a schoolgirl in love with her sempai II | Odette B. Malfoy | 64 | 7,458 |
22 Feb 2012, 18:22 Last Post: Odette B. Malfoy |
|
I'm a schoolgirl in love with her sempai | Odette B. Malfoy | 45 | 7,239 |