Thread Closed 
Love me or leave me at London
12 Jul 2012, 21:48
  • Incepu sa rada si tresari scurt cand ajunse deasupra lui, iar rasul ei fusese automat inabusit. Isi marii ochi privindu-l insa nu lasa sa se vada ca fusese luata prin surprindere, i simti mana pe talia ei inconjurand-o si isi arcui o spranceana, dar tot il privi cu un aer superior pana acesta vorbi din nou, insa nu apuca sa zica ceva..din nou!, caci baiatul ajunse deasupra ei punandu-i mana usor pe coapsa dar strangand-o incet.
    Se incrunta si incerca sa-i de-a mana, ca sa-i arate ca ea nu era ca celelalte si nu i permitea orice, mai avea multe de invatat pana sa ajunga la ea in pat, extrem de multe..insa daca stia, o putea lua pe ocolite.
    Incepu sa rada sarcastic si simti un fior in tot corpul cand acesta i sopti la ureche, dar din nou se incrunta si facu ochii mari cand zisese ultima parte, dar il intrerupse, zicand:
    - Ah, pacat..nici macar nu stii unde imi e camera, bafta la cautat! Zise ea in continuare privindu-l, insa se astepta sa-i de-a drumul dar i prinse mainile si incerca sa-i evite privirea dandu-si capul in cealalta parte ca apoi sa zica:
    - De unde stii ca voi accepta? Cum ai zis si tu, nu te cunosc..din cate mi-a zis mama nu am voie sa ies cu strainii. Zise ea de data aceasta privindu-l, muscandu-si buza inferioara.

I need a drink, maybe tea with vodka?
[Image: 3YmNC2o.gif].[Image: aTJmiD5.gif]
Dance with me all night long
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: Love me or leave me at London - by Wanda J. Bennet - 12 Jul 2012, 21:48

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  i was falling deep, deeply in love with you. Agnes Marie Lovel 19 3,064 13 Jul 2012, 23:41
Last Post: Agnes Marie Lovel
  I'm a schoolgirl in love with her sempai II Odette B. Malfoy 64 7,405 22 Feb 2012, 18:22
Last Post: Odette B. Malfoy
  I'm a schoolgirl in love with her sempai Odette B. Malfoy 45 7,168 19 Jan 2012, 11:48
Last Post: Kennya Allen