Someone close to me.
12 Jul 2012, 23:52
  • Isi dadu ochii peste cap dar brusc o observa pe Isa si sari repede imbratisand-o, zicandu-i:
    - Isa! Ce cauti pe aici? Zise ea fiind curioasa ce cauta viperina pe aici, nu o mai vazuse de mult, chiar de foarte mult timp. Trecuse un an si deja parca simtea ca nu fusese niciodata la Hogwarts si nu cunoscuse pe nime. Il observa pe Warro langa Isabella si se apleca la el mangaindu-l dupa ureche, mereu catelul viperinei i placuse..mai ales ca si ea avea un labrador negru pe nume Blade.
    Isi indrepta privirea prin camera si observa o tanara acolo, cu un par roscat si i zambi prima data, zicand:
    - Ah nu..nici macar nu stiu de ce am venit aici, dar se pare ca am dat peste voi doua..va cunoasteti? Zise ea privindu-le cu ochii mijiti prima data ca apoi sa-si incruciseze mainile la piept, mutandu-si privirea spre Warro care..care nu facea nimic ci doar statea langa stapana lui. Isi dadu ochii peste cap cand observa ca fereastra era deschisa iar ea murea de frig. Se duse si inchise fereastra si apoi se intoarse spre cele doua, privindu-le din nou suspicioasa.

I need a drink, maybe tea with vodka?
[Image: 3YmNC2o.gif].[Image: aTJmiD5.gif]
Dance with me all night long
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Someone close to me. - by Roselyn Silver - 12 Jul 2012, 23:15
RE: Someone close to me. - by Wanda J. Bennet - 12 Jul 2012, 23:24
RE: Someone close to me. - by Isabella River - 12 Jul 2012, 23:30
RE: Someone close to me. - by Roselyn Silver - 12 Jul 2012, 23:32
RE: Someone close to me. - by Wanda J. Bennet - 12 Jul 2012, 23:52
RE: Someone close to me. - by Isabella River - 12 Jul 2012, 23:59