and you realise i was never perfect from the start
13 Jul 2012, 12:20
  • Dimineata urmatoare veni repede. Desi parea putin cliseic, fu trezita de cantecul pasarilor, ceea ce ii dadu o stare de bine. Razele soarelui patrundeu in camera pe langa draperiile pe care cineva le daduse la o parte, luminand intreaga incapere. Se ridica din pat zambind si se duse la baie. Dupa ce isi termna ritualul cu spalatul pe dinti si pieptanatul, isi alese tinuta din ziua aceea. Niste pantaloni scurti, un maieu si o pereche de sandale, asortate cu un machiaj nu atat de discret, in culori inchise, era tot ce avea nevoie. Aruncand o ultima privire in oglinda de la masuta de toaleta, iesi din camera.
    Luandu-se dupa mirosul de salam prajit ajunse in sala de mese. Aceasta, decorata in stilul impunator cu care se obisnuise in casa, adapostea o masa imensa, la care incapeau probabil farte multe persoane, in timp ce peretii erau decorati cu tablouri mari, miscatoare, probabil ale unor persoane importante. In capul mesei statea Ralph, privind ospatarii care se plimbau siguri pe ei cu niste tavi uriase pline cu mancare. Aylee trecu printre ei ca printr-un labirint, avand grija sa nu atinga pe nimeni. Avea impresia ca daca strica echilibrul perfect al oricaruia, atunci toata mancarea ar fi ajuns pe ea si era prea lenesa sa se duca sus si sa se schimbe.
    Se parea ca ajunsese prima. Il saluta pe Ralph, asezandu-se nu fix langa el, insa aproape, asteptand sa vada ce avea sa se intample. Stia ca nu va auzi nimic despre plan pana cand nu aveau sa fie toti prezenti. In scurt timp aparu Klaus, iar la cateva minute veni si Agnes. Viperina ii saluta pe amandoi foarte cordial. In dimineata aceea avea chef atat de bun, incat nu se lega nici macar de Klaus. Acum ca erau toti, Aylee nu le mai acorda painilor prajite si ceaiului la fel de multa atentie ca inainte. Ralph isi drese glasul, insa era doar un gest simbolic, oricum toata atentia era indreptata asupra lui.

-Acum cred ca a venit momentul sa va zic de ce v-am chemat aici in aceasta zi minunata, incepu barbatul, facand semne largi din maini. V-am chemat aici pentru ca am o treaba pentru voi...
    -Nu zau? intreba Aylee, dandu-si ochii peste cap.
    Ralph continua de parca nu ar fi fost deranjat.

-Aceasta treaba implica, printre altele si o calatorie in Franta. Aveti intrebari pana acum, sau pot sa continui?

| when the devil is pulling the strings, all the world must dance |
[Image: png_zps57cd7d86.png]
when i' die i'll go to heaven, because i'm living in hell
i am an innocent liar
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
RE: and you realise i was never perfect from the start - by Aylee L. Lovel - 13 Jul 2012, 12:20