Thread Closed 
--&& we got no time to lose
13 Jul 2012, 14:20
Miji ochii atunci cand il auzi, si stiu ca daca privirile ar putea ucide, satenul ar fi fost mort. Era o prostie ceea ce zisese. Bine, exceptand-o pe Agnes. Faptul ca era in siguranta o linistea, dar nu intr-atat incat sa nu mai doreasca sa-l ia la bataie pe tanar. Marai si-l prinse usor de barbie.
-Nu ma trata ca pe-un copil, Klaus, pentru ca nu sunt. Daca am fost in stare sa omor Devoratori mai puternici decat mine, pot sa fac fata la cateva jigodii din Ordin, spuse incruntata si isi dadu parul pe spate. Trase aer in piept.

Isi aprinse o tigare si privi absenta, incercand sa-si dea seama ce facuse Klaus, ce isi pusese Ordinul in cap. Aproape se ineca, auzindu-i a doua replica. Isi intoarse privirea spre el si arunca tigarea.
-Oh perfect, tati. Ma duc in camera mea si nu mai ies pana la noi ordine, zise ironica si trecu pe langa el, caci nu mai avea chef sa se certe cu el. Isi prinse parul, tragandu-si gluga de la roba peste cap si privi in jur, ascultand atenta, caci nu avea chef de alta lupta. Nu se punea problema ca va pati ceva. In fond, era cuvantul ei, impotriva a doi pusti din Ordin, care chipurile o puteau recunoaste.

❥ I want you back in my arms
[Image: juXxA.gif][Image: hKbHM.gif]
and never let you leave
Visit this user's website Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: --&& we got no time to lose - by Katharina van der Wall - 13 Jul 2012, 14:20