Love me or leave me at London
|
13 Jul 2012, 15:28
|||
|
|||
Se aseza la masa in fata ei, privind-o calm.Era o intrebare buna, dar nu vroia sa o plictiseasca cu acele detalii din trecutul lui.
-Pentru ca imi este mult mai usor sa am o masca, decat sa imi arat adevarata masca.Asta se intampla deobicei cand ai facut ceva rau in trecut, cum am facut eu. spuse dand din umeri. Ii va raspunde la orice intrebare, nu il deranja sa ii spuna orice vroia ca blonda sa afle . Schita un mic zambet si ofta incet.Chelnerul venise cu vinul, avusese grija sa ia cel mai scump vin pentru a se simti el mai bine si in plus avea destui bani, incat sa nu aiba pe ce sa ii cheltuie, asa ca acum macar avea sa aiba pe ce sa ii cheltuie. - Poti sa imi intrebi ce vrei Caroline, sunt genul de persoana care raspunde la intrebari verde in fata, fara sa se ascunda. continua dand din umeri. Simti cum parca acel lant il ardea acum, cand isi aminti ce facuse, cand o vedea din nou in fata lui, moarta mai exact in bratele lui.Isi musca buza, aruncand acel gand, ochii lui intunecandu-se brusc. ![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
i was falling deep, deeply in love with you. | Agnes Marie Lovel | 19 | 3,064 |
13 Jul 2012, 23:41 Last Post: Agnes Marie Lovel |
|
I'm a schoolgirl in love with her sempai II | Odette B. Malfoy | 64 | 7,458 |
22 Feb 2012, 18:22 Last Post: Odette B. Malfoy |
|
I'm a schoolgirl in love with her sempai | Odette B. Malfoy | 45 | 7,246 |