|
Thread Rating:
- 2 Vote(s) - 5 Average
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
13 Jul 2012, 21:21
|
|
Freyja Maegan Guðríðr
|
RP Posts: 325
Casa: Viperini
Galeoni: 1105
Animal: Salamandra - "Billy"
Slujba: Vanzator la "Weasley Bing Bong"
|
|
- Freyja statea linistita la masa, cand clopotelul de deasupra usii zangani, si in incapere intra un tanar inalt si cu parul blond auriu, nu argintiu ca al ei. Se gandi in treacat daca era legal sa arati atat de bine, si aproape ca incepu sa sara in sus de bucurie cand acesta se apropie de masa ei. Ba mai mult, ii ceru permisiunea sa se aseze. Ii zambi scurt, apoi incepu sa bea din ceaiul pe care si-l comandase pentru a isi potoli zambetul prostesc.
"Eu sunt Freyja", raspunse ea, gandindu-se ca Victor avea si maniere, ceea ce era perfect.
Pana sa poata sa-l intrebe altceva, clopotelul se auzi din nou, si in local intra Kurt, care nu arata deloc prea bine. Ii facu semn cu mana, acesta se aseza la masa ei -se parea ca fara sa-i dea atentie lui Victor-, si Freyja incepu sa rada la remarca lui.
"Oh Doamne, termina, nu poti sa fii gravid. El e Victor", continua ea, prezentandu-i-l pe barbatul blond.
i am c h i l d of dragons; child of light; child of ice
![[Image: tumblr_minqxvuyAw1qfv91lo2_250.gif]](http://25.media.tumblr.com/a6c4609b4d5cd828d9a18d645821b232/tumblr_minqxvuyAw1qfv91lo2_250.gif)
i am SELFISH, i'm UNKIND
~Proud Holy Bitches leader
Who's your daddy now?
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|