Say what you want,because i don't care
13 Jul 2012, 23:36
Hawkeye isi masa barbia, ganditor.
" Putem elimina multe dintre aceste locuri" recunoscu el. " Din tot ce mi-ai zis tu, frecventez Padurea Interzisa, dupa cum bine observi, ma mai plimb pe la lac, pe holuri si petrec mult timp la Biblioteca. Oglinda lui Erised am vazut-o doar o data, Padurea lui Dean, de asemenea, iar in ceainarie nici nu am intrat. Cat despre Myrtle... Ma pot lipsi de ea... Si o fac destul de des."
Se uita putin prin jur, apoi isi intoarse privirea spre Aleksandra.
" Hai sa ne axam pe lac, holuri si Biblioteca. Nu de alta, dar daca nu e asa, inseamna ca stau in camera si imi omor timpul cu jocurile video, dar cum tu sigur nu ai trecut pe acolo..."
Colin lasa propozitia neterminata. Mintea lui hoinarea, desi isi aminti ca existase un astropuf ce se ratacise langa Turnul Soimilor. Dar asta fusese de mult si nu avea nicio importanta acum.
Se uita iar la Viperina, 'imprimandu-si' in minte trasaturile ei faciale si cautandu-le printre chipurile vazute. Nu avea nicio idee. Putea la fel de bine sa fie o alta fata de la Biblioteca asa cum putea sa fie una dintre bolnavele de poliomelita. Isi aminti brusc atunci cand suferise el de asa ceva, in primul sau an si se stramba. Ih.. naspa.

[Image: tumblr_mghoqjdBsa1qd4vaho3_250.png][Image: tumblr_mghoqjdBsa1qd4vaho4_250.png]
I have nothing to confess – except that I have nothing to confess
Minds Rule Might
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
RE: Say what you want,because i don't care - by Colin Hawkeye Rovson - 13 Jul 2012, 23:36

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Shut up and take care, sweetie Wanda J. Bennet 0 1,044 23 Aug 2012, 21:11
Last Post: Wanda J. Bennet
  I just don't care Rose Dawson 31 3,734 26 Dec 2011, 04:39
Last Post: Rosalie Vivienne Alden