and you realise i was never perfect from the start
14 Jul 2012, 00:21
  • Hotara ca ii placea atmosfera din dimineata aceea. Nimeni nu se lua de nimeni, cu totii erau seriosi. Pentru prima oara de cand ajunsese chiar avea impresia ca s-ar putea sa faca ceea ce avea sa le ceara Ralph. Nu stia ce credeau ceilalti, insa avea impresia ca si ei gandeau la fel. Mai ales Agnes, care inca de ieri parea destul de hotarata sa isi ajute unchiul. Aylee inca nu era sigura, insa deocamdata, in afara de faptul ca era vorba de Ralph, nu i se parea nimic suspect. Agnes puse o intrebare, care o cam racaia si pe ea. Cum adica in Franta? Se putea mai in Franta de atat?

-Asta a fost o intrebare... mai zise Agnes, zambind. Fara sa vrea, viperina zambi si ea.
    -Foarte buna intrebare, draga mea nepoata, zise Ralph cu un ranjet putin prea mare ca sa te faca sa te simti confortabil. Ma asteptam ca unul din familia mea sa intrebe. Fara suparare domnisoara Blest.
    Aylee ii facu absenta semn cu mana sa continuie. Nu prea ii pasa de politeturi acum, vroia doar sa afle detalii.
    -Ei bine, nu oriunde in Franta, continua barbatul, aprinzandu-si un trabuc. Era sigura ca facea asta doar ca sa traga de timp. Cand termina, continua pe o voce joasa, astfel incat toti trei se aplecara ca sa il auda mai bine. Veti merge in Beauxbatons sa imi aduceti ceva.

Sprancenele viperinei se ridicara cu o viteza incredibila. Sa intre in Beauxbatons ca sa fure ceva? La asta nu s-ar fi gandit nici intr-o mie de ani. Desi Beauxbatons nu era considerata cea mai bine aparata scoala, cu siguranta nu lasau pe oricine sa intre, nu-i asa? Se intreba ce putea sa fie atat de important pentru Ralph si ce cauta acolo. Desi ii placea sa se arunce cu capul inainte in lucruri, nu era atat de naiva incat sa faca orice. Insa de data asta aflase destule detalii incat sa nu fie considerat "aruncat cu capul inainte". Mai ramanea doar o intrebare. Poate doua.

-Sa furam ce? Si cand?

| when the devil is pulling the strings, all the world must dance |
[Image: png_zps57cd7d86.png]
when i' die i'll go to heaven, because i'm living in hell
i am an innocent liar
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
RE: and you realise i was never perfect from the start - by Aylee L. Lovel - 14 Jul 2012, 00:21