I'm a mess, you can't change that
14 Jul 2012, 00:44
[Image: tumblr_m743prEJu31rvy5mfo1_500.gif]
“Each time we face our fear, we gain strength, courage, and confidence in the doing.”

• Luand exemplul Ancai, voi vorbi despre ce imi este mie frica.

Part 1

• Albinele
    Le urasc, pentru ca au ace, si pot zbura. De fapt, imi este frica de toate insectele care pot zbura, intepa sau ciupi. Singurele pe care le tolerez sunt mustele, fluturii (desi si astia mi se par uneori ingrozitori) si cam atat. Frica de albine mi-am descoperit-o acum cateva saptamani, la scoala, cand mi-am dat seama ca nu as suporta sa ma intepe. Yuuck X_X

• Mingiile
    Nu mi-a fost mereu frica de ele, insa de cativa ani am inceput groaznic sa ma tem. De fiecare data cand o minge este in preajma mea, ei bine, nu sunt chiar cea mai curajoasa persoana. De fapt, nu cred ca imi este frica de obiectele in sine cat de teama de a nu fi lovita. Probabil ca patesc asta de cand purtam ochelari, insa chiar si acum, cu lentilele de contact, tot mi-e frica de ele Finna

• Locurile inguste
    Sunt claustrofoba, presupun. Daca ar fi sa ma bag sub pat sa caut ceva, sau ma rog, intr-un spatiu ingust, Doamne iarta-ma, dar as lesina. Sau as face o criza de isterie. Lifturile nu-mi fac nimic, pot sa stau in ele, si chiar imi place sa ma plimbe, insa in spatii mai inguste...DOAMNE FERESTE!

• Copiii
    Mi se pare niste creaturi ciudate si inspaimantatoare, fiinte cu chip de inger si suflet de demon. Chiar daca am un frate de 3 ani, tot nu pot sa-i suport Finna Nici pe ei, nici procesul prin care sunt creati -desi uneori mi se pare un lucru firesc. Da, stiu, sunt intre extreme, mereu- (saau, cum spunea un coleg: "Puteai foarte bine sa-mi spui 'cand doi oameni se iubesc...' si intelegeam mai bine " XD Finna)

Restul cand ma intorc de la tara, si imi mai amintesc Thinking

[Image: tumblr_mc58vcvODu1rzg1z6o1_250.gif] [Image: tumblr_mc58vcvODu1rzg1z6o2_r5_250.gif]
i want to reconcile the violence in your heart,
i want to recognize your beauty's not just a mask,
i want to exorcise the demons from your past,
i want to satisfy the undisclosed desires from your heart.

India's clone
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
RE: I'm a mess, you can't change that - by Victor A. Olivier - 14 Jul 2012, 00:44