|
|
14 Jul 2012, 15:35
(This post was last modified: 14 Jul 2012, 15:38 by Kurt F. Malfoy.)
|
|
Kurt F. Malfoy
|
RP Posts: 1262
Casa: Adult
Galeoni: 8805
|
|
- Effy Turner era o femeie rece. La fel de rece precum intinderile nesfarsite ale Siberiei sau vodka pe care chelnerul i-o aduse,dandu-i de la inceput nota de plata pe care Kurt o achita fara a sta pe ganduri apoi ii multumi,cu acelasi accent perfect,folosind aceeasi gramatica perfecta ca si pana acum. I-ar fi placut sa fi invatat si dialectele rusesti,cele ce se vorbeau inspre est,acolo unde trebuia defapt sa ajunga insa din nefericire nimeni nu se putea ocupa de el in aceasta privinta asa ca se vedea nevoit sa isi imagineze deja ca se va comporta asa cum probabil se comportase Effy pana acum : speriat,neajutorat,vorbind prin semne ca un mut - cunostea si limbajul semnelor,in mod ironic - incercand sa gaseasca o persoana cu care sa se inteleaga.
'' Eu vroiam sa ma feresc de minunatul,fascinantul Regat Unit. Nu de alta,insa incepe razboiul vrajitoresc si nu am de gand sa imi risc pielea. Prea mult. Plus de asta,vroiam sa desfiintez mitul cum ca rusoaicele ar fi usuratice. Imi e mila de ele,sincer.'' Ultima propozitie o rostise pe un ton ironic,aprinzandu-si o tigara
Trase un fum,simtind mirosul/gustul de tutun si de menta intiparindu-se pe caile lui aeriene,pana in plamani. Un rau necesar,la fel ca si bautura din fata lui al carui continut il bause deja,brusc,pana la jumatate. Stranse putin din buze si simti mainile tremurandu-i putin mai mult decat pana acum,dar atat. Se cam obisnuise cu taria iar berea,lichiorul sau vinul nu avea un efect atat de mare asupra lui,nici in cantitati cam ingrijoratoare. Ficatul lui era praf. Daca nu murea in duel sau din cauza batranetii,sigur ciroza avea sa-l rapuna.
'' Ai unde sa stai la noapte?'' intreba el scurt,fara pic de curiozitate in glas.Ii era defapt mila de situatia in care se afla - ii amintea de prima lui vizita in strainatate. Mila era mai a naibii decat iubirea,fiindca iubirii ii puteai spune stop daca celalalt gresea insa persoana de care iti era mila nu prea putea face nimic fara ajutorul tau iar compasiunea aceea bolnavicioasa ar fi durat la nesfarsit. Plus,dezvoltase un simt al camaraderiei cum rar intalneai,asa ca nu-si putea lasa colega la ananghie.
~Kill someone before that someone becomes a threatning
''Not one word, not one gesture of yours shall I, could I, ever forget…''
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|
|