Love me or leave me at London
|
14 Jul 2012, 20:51
|||
|
|||
O asculta atent, dar la ultima fraza nu prea o credea.
-Nu vreau sa fiu rau, dar asta nu o prea cred.In fond eu sunt genul de barbat care ar face orice sa intre in patul unei domnisoare frumoase, dar cine ma citeste odata si reuseste sa descopere aceasta latura de la mine, ei bine aici inseamna ca e speciala. spuse vorbind serios. Nu mintea.Daca nu ar fi descoeprit acea latura din el, ei bine ar fi facut-o de mult, ar fi mint-o in orice chip, doar ca sa ajunga in patul ei, dar nu o facuse. Defapt ii spusese adevarul si tocmai ii zisese ei, unei fete ca era in stare sa minta doar sa ajunga unde vroia. Mai lua o gura din vin si privi aiurea prin meniu. -Comanda ce vrei tu, m-am ocupat de nota deja , poti lua orice doresti. spuse zambindu-i cald. Nu era genul de persoana afectuoasa, sau cel putin nu mai era.Ii placea sa fie romantic, dar doar cu persoanele care meritau acest lucru, si blondina se pare ca merita tot romantismul pe care brunetul il putea oferi in acea seara, si chiar se simtea bine, chiar daca pentru incepu fusese total altceva in capul lui. ![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
i was falling deep, deeply in love with you. | Agnes Marie Lovel | 19 | 3,064 |
13 Jul 2012, 23:41 Last Post: Agnes Marie Lovel |
|
I'm a schoolgirl in love with her sempai II | Odette B. Malfoy | 64 | 7,458 |
22 Feb 2012, 18:22 Last Post: Odette B. Malfoy |
|
I'm a schoolgirl in love with her sempai | Odette B. Malfoy | 45 | 7,256 |