Thread Closed 
Love me or leave me at London
14 Jul 2012, 20:56
  • Isi arcui brusc o spranceana cand acesta vorbi si ramase total uimita prima data.
    Bine, asta era total ciudat acum insa nu avea sa se precipite sa il judece din prima, orice barbat ar fi facut la fel in locul lui..defapt cam asta era scopul barbatilor, sa ajunga in patul unei femei cat mai repede.
    Nu stia de ce dar barbatii erau atat de obsedati uneori sa ajunga in patul unei femei incat uitau de tot romantismul si treceau..direct la fapte, iar unii chiar daca femeia nu voia, o obliga.
    Ura barbatii care nu aveau pic de respect pentru o femeie, si care imediat credeau ca isi puteau bate joc de ea daca le accepta invitatia la cina sau in oras, patetic si pentru sexul masculin.
    -Uhm, pacat ca eu nu sunt ca celelalte. Iti va trebui mai mult de o cina romantica ca sa ajungi in patul meu, iar increderea..ei bine, increderea mea se castiga destul de greu, mai ales de un barbat. Zise ea fara sa-l jigneasca, era adevarat, era greu de cucerit dar daca stiai sa o abordezi..putea lasa si de la ea. Zambi scurt cand el zisese ultima fraza, momentan nu i era foame si voia doar sa bea vinul acela, era de ajuns pentru un moment.
    - De ce origine esti? Zise ea curioasa caci il vedea cu un accent german.

I need a drink, maybe tea with vodka?
[Image: 3YmNC2o.gif].[Image: aTJmiD5.gif]
Dance with me all night long
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: Love me or leave me at London - by Wanda J. Bennet - 14 Jul 2012, 20:56

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  i was falling deep, deeply in love with you. Agnes Marie Lovel 19 3,064 13 Jul 2012, 23:41
Last Post: Agnes Marie Lovel
  I'm a schoolgirl in love with her sempai II Odette B. Malfoy 64 7,458 22 Feb 2012, 18:22
Last Post: Odette B. Malfoy
  I'm a schoolgirl in love with her sempai Odette B. Malfoy 45 7,254 19 Jan 2012, 11:48
Last Post: Kennya Allen