Thread Closed 
Love me or leave me at London
14 Jul 2012, 21:08
  • Il putea citi ca pe o carte deschisa, defapt orice barbat putea fi asa, doar ca el era putin mai greu de citit.
    In general nu era atrasa de germani, desi iubea sa citeasca cartile in limba germana, i placea si Germania, avea rude acolo si de multe ori isi petrecea verile acolo. Ofta scurt si schita un mic zambet in coltul gurii cand acesta i raspunse la intrebare:
    - Anglia, sunt originara din Anglia. Zise ea convinsa de cuvintele ei, era o englezoaica in toata regula, chiar daca mama ei venise din Franta iar tatal ei din Anglia, ea se descurca cu limbile straine.
    - Am fost de cateva ori in Germania, verile mi le petrec de multe ori acolo, sunt pasionata de istorie si cred ca Germania are o istorie aparte fata de celelalte tari, plus ca sunt multe carti despre ea si cum s-a infiintat. Continua ea desi deja parca parea o tocilara, chiar nu era, insa pasiunea ei ascunsa era istoria, de fiecare data cand avea putin timp liber citea si se relaxa facand asta.
    Se incrunta cand il observa pe Zayn nelinistit si observa rapid cum isi baga un lant cu un pandantiv superb in camasa si observa acel oftat chiar daca il facuse incet.
    - E ceva in neregula? Zise ea privindu-l pret de cateva secunde.

I need a drink, maybe tea with vodka?
[Image: 3YmNC2o.gif].[Image: aTJmiD5.gif]
Dance with me all night long
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: Love me or leave me at London - by Wanda J. Bennet - 14 Jul 2012, 21:08

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  i was falling deep, deeply in love with you. Agnes Marie Lovel 19 3,064 13 Jul 2012, 23:41
Last Post: Agnes Marie Lovel
  I'm a schoolgirl in love with her sempai II Odette B. Malfoy 64 7,458 22 Feb 2012, 18:22
Last Post: Odette B. Malfoy
  I'm a schoolgirl in love with her sempai Odette B. Malfoy 45 7,259 19 Jan 2012, 11:48
Last Post: Kennya Allen