Thread Closed 
Love me or leave me at London
14 Jul 2012, 21:41 (This post was last modified: 14 Jul 2012, 21:42 by Wanda J. Bennet.)
  • Ofta scurt si isi scoase bagheta din geanta privindu-i terifiata pe cei de la Ordin, care pareau sa i omoare din priviri..desigur, nu puteau asta dar daca ar fi putut erau morti deja de mult.
    Unul dintre barbati incepu sa rada, respectiv Joseph. Isi trecu o mana prin par si continua sa faca cativa pasi pana ajunse in dreptul lor, zicand:
    - Asta e intre noi si micuta blondina, nu te baga Zayn..sau nu-mi spune, ai sa faci cu ea ce ai facut si cu cealalta? Lasa-ma sa te felicit, baiete, esti grozav! Zise unul dintre ei in timp ce Caroline se incrunta si isi arcui o spranceana, dar observa o portita de iesire. Il prinse pe Zayn de mana si il trase dupa ea in speranta ca luase medalionul dupa el si continua sa alerge pana ajunsera dupa un colt, uitandu-se daca cei de la Ordin le dadusera de urma deja. Se intoarse spre el, zicand:
    - Nu stiu de ce te-am bagat in asta, Zayn. Daca vrei poti sa pleci in camera, fac eu cumva sa scap de ei. Continua ea privindu-l pret de cateva minute in ochi, era speriata pe de o parte iar pe de alta nu.

I need a drink, maybe tea with vodka?
[Image: 3YmNC2o.gif].[Image: aTJmiD5.gif]
Dance with me all night long
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: Love me or leave me at London - by Wanda J. Bennet - 14 Jul 2012, 21:41

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  i was falling deep, deeply in love with you. Agnes Marie Lovel 19 3,064 13 Jul 2012, 23:41
Last Post: Agnes Marie Lovel
  I'm a schoolgirl in love with her sempai II Odette B. Malfoy 64 7,458 22 Feb 2012, 18:22
Last Post: Odette B. Malfoy
  I'm a schoolgirl in love with her sempai Odette B. Malfoy 45 7,246 19 Jan 2012, 11:48
Last Post: Kennya Allen