|
Love me or leave me at London
|
14 Jul 2012, 22:08
|
|
Wanda J. Bennet
|
RP Posts: 293
Casa: Niciuna
Galeoni: 2155
Animal: Caine - "Lady"
Slujba: Angajat la " Departamentul Transporturilor si Comunicatiilor Magice"
|
|
- Ofta scurt si continua sa-l priveasca pe Steve cu priviri fulgeratoare, acum era momentul decisiv, avea sa moara sau nu.
Stia ca nu trebuia sa-si fi riscat viata pentru medalionul acela blestemat, stia asta, insa o facuse. In plus, era o Devoratoare doar ca nu-si imaginase seara aceea asa, i-o stricase complet..inghiti in sec si chipul i radie de fericire cand il vazu pe Zayn, pentru prima data.
Steve isi arcui o spranceana si lua medalionul impingand-o pe Caroline fix in brate la baiat, iar aceasta isi muta privirea de la barbatul de la Ordin la Zayn si zise:
- Cred ca da. Continua ea si in cateva secunde ajunsesera inapoi la cabana in camera lui. Blade incepu sa sara pe ea fericit, iar tanara il mangaie dupa ureche cum i placea si pe blana moale. Lua medalionul si il puse in buzunar, zicand:
- Multumesc. Zise ea oftand si merse dupa baiat in baie observand rana de la mana si isi scoase bagheta rostind o vraja de vindecare astfel incat rana disparu imediat.
-Cred ca esti ca nou. Zise ea razand si apoi continua. Ce ai sa-mi spui atat de important?
.
I need a drink, maybe tea with vodka?
![[Image: 3YmNC2o.gif]](http://i.imgur.com/3YmNC2o.gif) .
Dance with me all night long
|
|
Messages In This Thread |
RE: Love me or leave me at London - by Wanda J. Bennet - 14 Jul 2012, 22:08
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|