|
Love me or leave me at London
|
14 Jul 2012, 22:19
|
|
Wanda J. Bennet
|
RP Posts: 293
Casa: Niciuna
Galeoni: 2155
Animal: Caine - "Lady"
Slujba: Angajat la " Departamentul Transporturilor si Comunicatiilor Magice"
|
|
- Inghiti in sec si se aseza pe canapea privindu-l sceptica prima data dar apoi i se taie rasuflarea cand i auzi toata povestea de la cap la coada, insa nu avea sa-si schimbe parerea despre el..trecutul era trecut si daca o omorase nu insemna ca era considerat un criminal, ea facuse lucruri mai groaznice decat asta. Lua medalionul in mana si observa poza cu ei doi, era superba fata cu care el urma sa se insoare, era frumoasa si avea trasaturi fina.
-Nu esti singurul care ai probleme si pe care il macina trecutul. Eu mi-am omorat fratele chiar in ziua cand a implinit 18 ani tot ca sa intru la Devoratori si a fost singurul lucru care l-am regretat in viata mea si care inca ma bantuie, mereu port poza lui cu mine peste tot.. Zise ea si i arata o poza cu fratele ei care semana leit cu ea, aveau parul blond si aceleasi trasaturi ca mama lor. Se ridica de pe canapea si puse mana usor pe obrazul lui, zicand:
-Sunt sigura ca destinul ti-a pregatit ceva mai bun daca ea a trebuit sa moara, nu trebuie sa te invinovatesti pentru asta..asa a trebuit sa se intample si asa a fost, nu prea aveai cum sa impiedici asta, daca nu o faceai tu Devoratorii oricum o omorau, ori tu ori ei.. Continua ea privindu-l cu calm.
I need a drink, maybe tea with vodka?
![[Image: 3YmNC2o.gif]](http://i.imgur.com/3YmNC2o.gif) .
Dance with me all night long
|
|
Messages In This Thread |
RE: Love me or leave me at London - by Wanda J. Bennet - 14 Jul 2012, 22:19
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|