Thread Closed 
Love me or leave me at London
15 Jul 2012, 20:17
  • Inghiti in sec si simti cum un nod i se pune in stomac, dar nu stia de ce. Avea sentimente, dar nu stia de care..doar ca erau pe partea " Caroline e indragostita".
    Era ciudat pentru ea sa se indragosteasca din nou dupa atata timp, parca era o adolescenta in devenire si pentru prima data un baiat i spunea cuvinte frumoase.
    Isi arcui usor o spranceana si gesticula din maini zicand:
    - Si eu simt acelasi lucru, adica..dupa faptul ca ai fost badaran chiar nu mi-am imaginat faptul ca am sa ies la o cina cu tine sau sa am dorinta de a te cunoaste mai mult, sa aflu mai multe.
    Continua ea privindu-l in ochii aceia ce i furasera sufletul de prima data cand il vazuse chiar daca nu voise sa recunoasca asta, spunandu-si ca de ce sa aiba sentimente pentru cineva care nu o baga in seama si se comporta urat cu femeile?
    Insa isi daduse seama ca el nu era asa si acum chiar voia sa il cunoasca, masca aceea care o afisa mereu in preajma cuiva acum nu mai era si ea era bucuroasa sa stie ca i gasise cealalta latura.

I need a drink, maybe tea with vodka?
[Image: 3YmNC2o.gif].[Image: aTJmiD5.gif]
Dance with me all night long
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: Love me or leave me at London - by Wanda J. Bennet - 15 Jul 2012, 20:17

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  i was falling deep, deeply in love with you. Agnes Marie Lovel 19 3,064 13 Jul 2012, 23:41
Last Post: Agnes Marie Lovel
  I'm a schoolgirl in love with her sempai II Odette B. Malfoy 64 7,458 22 Feb 2012, 18:22
Last Post: Odette B. Malfoy
  I'm a schoolgirl in love with her sempai Odette B. Malfoy 45 7,223 19 Jan 2012, 11:48
Last Post: Kennya Allen