I am a ghost, don't you know that?
15 Jul 2012, 21:28 (This post was last modified: 15 Jul 2012, 21:29 by Calliope A. Dubois.)
  • Ofta scurt si continua sa priveasca usa pana aceasta se deschise si observa o tanara viperina, o stia de undeva insa nu stia de unde...probabil pentru ca era in Hogwarts si fiind fantoma auzea tot felul de nume si vedea tot felul de persoane. Inghiti in sec si simti un nod cum i se pune in stomac apoi urca spre gat si se opreste acolo.
    Acum nu-si mai auzea si bataile inimii, i era greu sa creada ca devenise o fantoma fara suflet..insa bunatatea inca i era vie in corp..sau ma rog, in spiritul ei.
    Se apropie de tanara si nu avusese de gand sa o sperie cum deobicei faceau cei de aici si se incrunta cand una dintre fantomele glumete vruse sa o sperie pe fata insa cum ea fusese Clarvazatoare, aceasta putere se transformase in dominare si putea domina pe oricine cu mintea, in special fantomele.Se uita la ea, era imbracata cu o rochie alba superba, nu era rochia de la nunta..dar era asemanatoare doar ca era lunga si superba pe ea. Se apropie usor de viperina si zise:
    - Te pot ajuta cu ceva? Defapt nu, ce tot vorbesc..pot doar sa plutesc pe aici si atat.

I am the only bitch around here
[Image: wdp6oUA.gif]
They don't know about us, it's our little secret
I am an innocent liar

Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
RE: I am a ghost, don't you know that? - by Calliope A. Dubois - 15 Jul 2012, 21:28

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Scary Ghost Julieta D. Thibault 6 1,978 17 Jan 2012, 17:11
Last Post: Julieta D. Thibault
  ghost stories Kurt F. Malfoy 7 2,352 14 Jan 2012, 19:28
Last Post: Mina Fabienne Potter
  Never cry ghost. Belle Marie Snowdrop 32 6,105 07 Mar 2011, 22:33
Last Post: Violet Wilson