I am a ghost, don't you know that?
15 Jul 2012, 22:48
  • Ofta scurt si se uita la cele doua fete privindu-le din departare sau mai bine zis la cativa metri de ele.
    Era bine ca putea sa dispara cand voia si sa revina tot cand voia sau sa devina invizibila si sa asculte tot, doar ca acum ce rost mai avea?
    Era doar o simpla fantoma care bantuia castelul si nu stia de ce, nu stia cum sa-l gaseasca pe Gaspard.
    Isi trecu o mana prin par si privi in jur, camera era goala fara pic de fantoma in ea doar Calliope si cele doua fete..Lexie si Aylee din cate isi amintea, avea aceea curiozitate de a spiona mereu si sa stie numele tuturor celor din castel.
    Si ea fusese la Astropufi desi pe atunci era totul diferit, ei bine..ea nu era oricum cu mult mai mare decat tinerele viperine, doar ca..acum era moarta si nu putea sa mai comenteze despre varsta. Brusc aparu din nou din greseala si isi dadu ochii peste cap, zicand:
    - Imi ia ceva timp pana ma obisnuiesc cu..dispari-apari! Zise ea privindu-le nedumerita pe viperine.

I am the only bitch around here
[Image: wdp6oUA.gif]
They don't know about us, it's our little secret
I am an innocent liar

Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
RE: I am a ghost, don't you know that? - by Calliope A. Dubois - 15 Jul 2012, 22:48

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Scary Ghost Julieta D. Thibault 6 2,233 17 Jan 2012, 17:11
Last Post: Julieta D. Thibault
  ghost stories Kurt F. Malfoy 7 2,626 14 Jan 2012, 19:28
Last Post: Christianne Floreine du Val
  Never cry ghost. Belle Marie Snowdrop 32 6,986 07 Mar 2011, 22:33
Last Post: Violet Wilson