Born to be Wild!
|
16 Jul 2012, 00:21
|||
|
|||
Topai putin in fata lui apoi il i-a in brate dragastos. Nu se mai vazuse cu el de foarte mult timp, si-au trimis doar scrisori, si ii fusese dor sa-l vada pe "blondul" ei. Il lasa sa respire si-l invita in casa vazand pe cineva cu el. Inchide usa in urma lor apoi vine in fata satenei zambind dulce intinzandu-i mana.
Tu trebuie sa fi Alle. Eu sunt Roselyn dar, imi poti spune Rose.spune ea cu acelasi zambet pe fata.Ahh...scuze, Aleksandra. Sebastian iti spune Alle si mi-a intrat in cap.ii spune ranjind ciufulindu-si usor parul. Pantera vine in fuga si se pune in fata lui Sebastian ridicandu-se in doua labe si luandul in brate, era mai inalt decat el asa. Ii invita in sufragerie si cand sa se aseze pe fotoliu e daramata de micuta Hassy. Rade si o mangaie pe fetita ridicandu-se in fund. Sasha vine si el jucandu-se cu coada catelusei putin. Se intoarce si o vede pe Herra stand cuminte. Se aproprie de ea si se aseaza in fund in fata ei privind-o atent. Intre timp, Rose se ridica de jos acum fiind atenta la ce se intampla intre cele doua feline. Ce ati vrea sa beti?intreaba fiind atenta la Sasha si Herra. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Born to be Wild! - by Roselyn Silver - 13 Jul 2012, 23:28
RE: Born to be Wild! - by Sebastian Van Der. Wood - 13 Jul 2012, 23:54
RE: Born to be Wild! - by Aleksandra D'Arques - 14 Jul 2012, 00:03
RE: Born to be Wild! - by Roselyn Silver - 16 Jul 2012, 00:21
RE: Born to be Wild! - by Sebastian Van Der. Wood - 16 Jul 2012, 01:13
|