Born to be Wild!
16 Jul 2012, 00:21
Topai putin in fata lui apoi il i-a in brate dragastos. Nu se mai vazuse cu el de foarte mult timp, si-au trimis doar scrisori, si ii fusese dor sa-l vada pe "blondul" ei. Il lasa sa respire si-l invita in casa vazand pe cineva cu el. Inchide usa in urma lor apoi vine in fata satenei zambind dulce intinzandu-i mana.
Tu trebuie sa fi Alle. Eu sunt Roselyn dar, imi poti spune Rose.spune ea cu acelasi zambet pe fata.Ahh...scuze, Aleksandra. Sebastian iti spune Alle si mi-a intrat in cap.ii spune ranjind ciufulindu-si usor parul.
Pantera vine in fuga si se pune in fata lui Sebastian ridicandu-se in doua labe si luandul in brate, era mai inalt decat el asa.
Ii invita in sufragerie si cand sa se aseze pe fotoliu e daramata de micuta Hassy. Rade si o mangaie pe fetita ridicandu-se in fund. Sasha vine si el jucandu-se cu coada catelusei putin. Se intoarce si o vede pe Herra stand cuminte. Se aproprie de ea si se aseaza in fund in fata ei privind-o atent.
Intre timp, Rose se ridica de jos acum fiind atenta la ce se intampla intre cele doua feline.
Ce ati vrea sa beti?intreaba fiind atenta la Sasha si Herra.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Born to be Wild! - by Roselyn Silver - 13 Jul 2012, 23:28
RE: Born to be Wild! - by Aleksandra D'Arques - 14 Jul 2012, 00:03
RE: Born to be Wild! - by Roselyn Silver - 16 Jul 2012, 00:21