I will always love you
16 Jul 2012, 10:28
  • Isi ridica privirea catre el si il privi pret de cateva secunde schitand un zambet.
    Ramase acelasi vechi Gaspard cu blandetea aceea in ochi si cu zambetul acela de care se indragostise.
    Isi amintea acele momente cand il intalnise prima data ca si cum ar fi fost ieri, dar ce facea ea acuma era sa se raneasca singura.
    Nu stia daca sa-i spuna ca era insarcinata cu copilul lui, si fiind clarvazatoare prevazuse ca vor avea un baietel, insa moartea ei nici prin cap nu-i trecuse sa o vada.
    Ofta scurt si isi musca buza inferioara, buzele inca i erau rosii dar nu datorita rujului ci datorita naturaletii lor.
    Se ridica de pe scaun si atinse usor obrazul lui, inchizand ochii pentru cateva momente simtindu-i aura si sufletul, iar ea i transmise in acelasi mod gandurile si sentimentele ei.
    - O sa poti sa ma uiti. Nu mai putem fi impreuna..relatia fantoma- om nu e posibila, Gaspard. Trebuie sa-ti reconstruiesti viata alaturi de altcineva, sunt sigura ca o sa gasesti o persoana mult mai buna ca mine..sunt atatea. E..e ceva ce nu ti-am spus si aflasem cu o luna inainte de casatorie. Zise ea dandu-si drumul la gura fara sa vrea, dar deja o facuse.

I am the only bitch around here
[Image: wdp6oUA.gif]
They don't know about us, it's our little secret
I am an innocent liar

Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
I will always love you - by Calliope A. Dubois - 15 Jul 2012, 00:21
RE: I will always love you - by Calliope A. Dubois - 16 Jul 2012, 10:28