Finally i'm back
17 Jul 2012, 00:21
Incepu sa rada si o analiza din nou.Fusese prost ca plecase, dar nu apuca sa ii spuna mai multe sau ceva de genul.Era complicat de ce plecase, facuse multe prostii.
O mai stranse odata in brate, lasandu-se tras de mana de ea si o privi atent.Vazu acele lacrimi si stia cat de mult se bucura viperina sa il vada.
Plecase fara stire, grabindu-se, dar nu mai apucase sa ii spuna totul.Acum ei bine, avea dreptul ca tanara sa stie totul , de ce plecase ce facuse avea sa ii spuna absolut tot.
Nu va rata nimic.Se aseza pe canapea si o trase pe micuta lui surioara langa el tinandu-si bratul dupa umerii ei.
-Vai tu inocenta? cand eu o sa fiu popa poate. spuse razand. Nu mai face pe nevinovata puisor, ca esti mai malefica ca mine daca o luam asa. spuse scotand limba la ea.
Ofta cand ii auzi celelate intrebari.Si da, se pare ca uitase ca era vacanta, dar acum nu mai conta nimic din toate astea.
- Am plecat asa de brusc, pentru ca stii ca m-am casatorit cu Ioana nu? o intreba privind-o.
Era cam imposibil sa nu stie, dar nu asta era important acum.
-Dupa ce ne-am casatorit, o luna mai tarziu am intrat in Devoratori, si ea lucra la Ordin si am primit ordine sa o omor.Si mai stii ca e singura persoana de care am fost indragostit pana peste cap, dar am omorat-o cu sange rece, chiar de aniversarea noastra. Dupa doua zile de la moartea ei am parasit Anglia, intorcandu-ma in Germania pana in prezent. Am stat cu Deea , soramea si le-am dat alor mei o scrisoare in care spuneam ca cica sunt fratele meu geaman, dar acestia mau recunoscut si dupa cinci ani au descoperit ca defapt nu sunt mort. spuse calm si ofta.
Foarte putina lume stia cat o iubise cu adevarat pe blondina care ii fusese sotie, dar acum nu mai avea cum sa dea timpul inapoi.
-In fine, asta a fost de mult.Tu ce ai mai facut? pe unde ai umblat? Cum de nu conduci inca scoala? intreba razand.
Chiar daca radea, in ochii lui se putea citi vinovatia si tristetea fata de ce facuse. Dar, nu vroia sa strice acea zi ca o revedea pe Aylee, ca era din nou langa ea gata sa isi dea viata ca micuta lui sa fie in regula.
O iubea foarte mult, ca pe o sora bineinteles , nu fusese niciodata nimic mai mult intre ei, desi bruneta il ajutase sa mai enerveze fetele sarutandu-se cu el, dar niciodata nu insemnase nimic pentru nici unul.
O prinse de talie, tragand-o in bratele lui. Ii placea sa o tachineze si ii saruta usor umarul prin tricou privind-o in ochi apoi.Isi puse usor degetele pe obrazul ei privind-o cu acel zambet cald pe care il cunostea si ea.
-Te-ai facut foarte frumoasa de cand nu te-am vazut. Dracu stie cum am putut sa stau doi ani departe de micuta mea. spuse .

[Image: 010.png]
[Image: seth0110.png]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Finally i'm back - by Zayn Dietrich - 14 Jul 2012, 21:29
RE: Finally i'm back - by Aylee L. Lovel - 14 Jul 2012, 22:56
RE: Finally i'm back - by Zayn Dietrich - 14 Jul 2012, 23:21
RE: Finally i'm back - by Aylee L. Lovel - 16 Jul 2012, 15:33
RE: Finally i'm back - by Zayn Dietrich - 16 Jul 2012, 17:01
RE: Finally i'm back - by Aylee L. Lovel - 16 Jul 2012, 21:19
RE: Finally i'm back - by Zayn Dietrich - 17 Jul 2012, 00:21