A memory of Light
17 Jul 2012, 15:31
  • Isabella asculta cu atentie vorbele lui Raizen si simti cum orice urma de zambet de pe chip dispare. Inca de cand o chemase, se gandise ca era vorba de ceva serios, insa nu se asteptase la asa ceva.

"- Si eu care speram sa fie vorba de vreo nebunie pe care vrei s-o planuim.. Hm." rase ea scurt si-si pleca privirea.

Ofta si isi musca buza inferioara, inca gandindu-se ca ceea ce spunea Raizen nu putea fi real - insa era drept ca el avea relatii peste tot si ca daca nu ar fi crezut cu adevarat, Isabella stia ca nu ar fi raspandit zvonuri, pentru ca genul acela de informatii ar fi trezit nimic mai mult sau mai putin decat panica, atat in cazul profesorilor, cat si al elevilor de la Hogwarts.
    Insa nu era vorba doar de Hogwarts, ci de intreaga comunitate vrajitoreasca.

"- Intradevar, n-am fost prea atenta la lectiile despre goblini." recunoscu fata, fara nicio expresie. "Insa stiu cate ceva si oricum ar fi, te cred pe cuvant. Si daca stau bine sa ma gandesc, nici n-am prea vazut carti la biblioteca despre goblini si puterile lor."
    Si ar fi trebuit sa stie, petrecea mult timp acolo, inca din prima zi in care ajunsese la Hogwarts.

"- Dar ce optiuni avem ? Momentan ar fi bine sa nu dezvaluim ceea ce stim celor din Castel - sau oricui."

You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
A memory of Light - by Isabella River - 12 Apr 2012, 20:34
RE: A memory of Light - by Raizen Isildur - 12 Apr 2012, 21:34
RE: A memory of Light - by Isabella River - 12 Apr 2012, 22:03
RE: A memory of Light - by Raizen Isildur - 17 Jul 2012, 13:52
RE: A memory of Light - by Isabella River - 17 Jul 2012, 15:31
RE: A memory of Light - by Raizen Isildur - 18 Jul 2012, 20:18
RE: A memory of Light - by Isabella River - 18 Jul 2012, 20:47