|
|
18 Jul 2012, 20:18
(This post was last modified: 18 Jul 2012, 20:21 by Raizen Isildur.)
|
|
Raizen Isildur
|
RP Posts: 353
Casa: Astropufi
Galeoni: 1976
|
|
- „E complicat...” răspunse Raizen, ridicându-se de pe fotoliu. Se îndreptă către singura ferestră din încăpere și o deschise ușor. Știa că oricine se afla în-afara castelului nu putea vedea decât un simplu zid, așa că rămase calm când doi elevi din anul II trecură rapid prin fața sa. Jucau „Urmează liderul” pe mături de-alea școlii. Raizen îi privi gânditor cum se pierd în zare după care băgă mâna într-un buzunar al robei și scoase o pipă mică din lemn de cireș. Îndesă tutunul cu degetul după care îl aprinse cu o vrajă elementară.
„Va trebui să facem ceva la care nimeni nu se gândește, cu atât mai puțin goblinii. Ceva ce nu s-a mai făcut niciodată.” zise bărbatul pufăind gânditor din pipă.
O briză caldă se simțea venind dinspre Pădure. Luna se oglindea lung pe suprafața netulburată a lacului. Un greiere se auzea cântând de undeva departe. Era o atmosferă liniștită. Totul urma să devină un iad dacă începea furtuna. Calmul acela nu prevestea nimic bun, dar te facea să-ți dorești să rămâi în acea clipă pentru totdeuna. Raizen își mișcă buzele într-un zâmbet chinuit, nu-i venea nici lui să creadă ce urma să spună.
„Va trebui ca Ordinul Pheonix să-și unească forțele cu Devoratorii Morții. Altfel vom devenii cu toții sclavii goblinilor.” spuse bărbatul, Făcu o pauză scurtă să mai tragă un fum din pipă, după care continuă. ”Păstrăm calmul, însă nu ne putem ascunde în spatele cozii pentru totdeuna. Va trebui să îi lăsăm pe toți să știe pericolul care îi așteaptă. Altfel vor fi prinși pe nepregătite și vom avea totul pe conștiință. Te-am chemat aici pentru că nu am în cine altcineva să mă încred.” Raizen îi aruncă o privire secerătoare. „Știu că faci parte din Devoratorii Morții.”
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|
|