A memory of Light
18 Jul 2012, 20:47
  • Isabella ridica din sprancene vizibil surprinsa. Ii intoarse privirea lui Raizen, insa fara nicio expresie, ci pur si simplu il privi pret de cateva clipe.
    Se asteptase ca el sa-si dea seama de care parte este, cu toate ca apartenenta fiecaruia la una dintre cele doua factiuni era ascunsa.
    Brusc, ii veni in minte faptul ca ei nici nu discutasera vreodata de ce parte sunt. Stia despre Matt ca face parte din Ordin, insa isi inchipuia si la care factiune este Raizen.

"- Mi-am imaginat ca ti-ai dat seama." spuse Isabella ridicandu-se de pe fotoliu si indreptandu-se catre locul in care statea Raizen.

Derula in gand sugestia lui Raizen, care aparent, parea a fi singura optiune pe care o aveau. Clatina usor din cap si isi incrucisa mainile la piept.
    "- Dar asa ceva nu s-a mai intamplat vreodata." raspunse Isabella accentuand ultimul cuvant.

Intradevar, elementul surpriza le-ar fi fost de mare ajutor, insa pur si simplu nu-si putea inchipui asa ceva. Devoratorii si cei din Ordin ? Luptand impreuna, pentru aceeasi cauza, intr-un fel sau altul ? Erau doua factiuni complet diferite, cu scopuri diferite.
    Se incrunta pentru o secunda.

"- Insa nu gasesc nicio alta optiune. Si nici nu stiu daca altcineva ar avea vreo idee mai buna." aproba fata in cele din urma. "Si ai dreptate. Trebuie sa le spunem in final, si nu pe ultima suta de metri. Insa mi-e teama de un singur lucru: le va fi frica si se va dezlantui un iad. Nu s-a mai pomenit asa ceva pana acum, Raiz."

You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
A memory of Light - by Isabella River - 12 Apr 2012, 20:34
RE: A memory of Light - by Raizen Isildur - 12 Apr 2012, 21:34
RE: A memory of Light - by Isabella River - 12 Apr 2012, 22:03
RE: A memory of Light - by Raizen Isildur - 17 Jul 2012, 13:52
RE: A memory of Light - by Isabella River - 17 Jul 2012, 15:31
RE: A memory of Light - by Raizen Isildur - 18 Jul 2012, 20:18
RE: A memory of Light - by Isabella River - 18 Jul 2012, 20:47