o zi a dragostei
|
29 May 2008, 22:18
|||
|
|||
Intr-o zi frumoasa, Adwca, iesi sa se plimbe putin prin scoala, cand zari un afis:
![]() By adutza2056 OCC: shteo k afishu nu ii reushit da l-am fakt in 2 min "woww!! ce thaaaare auziti!!! o noua petrecere!!" urla Ada...incat sa fie sigura ca o v-a auzi pana si din cel mai mic colt. Dintr-o data, Ginny W, aparu de dupa scari. "heei...ce tare..trebuie sa ii anuntam si pe ceilalti... " "DRAGOSTE???!!" se mira Ginny P. " a inebunit si Dumbledore.. ![]() "hmm..totusi este bine .. avem si noi ocazia defapt AVETI sa va sarutati de fata cu toti profesorii, fara sa va bata cnv la cap..." Atunci, George aparu si el si citi , parand foarte mirat, de asemenea "yee..ce super.. dar totusi, cu cine voi fi la petrecere? deoarece eu nu am pe nimeni" spuse George ganditor "paai.." zise Ada, timida "nici eu nu am ![]() "oof...ma duc sa o intreb pe doamna McGonagall" Toata lumea incepu sa rada, cand Fred aparu si el , si incepu sa se duca la fiecare fata si sa ii dea flori, care erau cam ofilite ele, si sa le pupe mana . "George... nu crezi ca noi..doi.. am putea...sa... intelegi tu.. sa .. ![]() "sa ce? intreba George, analizand semnatura lui Dumbledore "crezi ca i-as putea-o falsifica?hmm..." "GEORGE!!" "daa.. ![]() "vreau sa vii cu mine la petrecere..sa fii partenerul meu " Lui George i se inroshira urechile si paru foarte incantat de idee.. "paai..sigur ca da.. niciodata nu m-a mai invitat o fata..trebuie sa mai dam o petrecere pentru asta" Atunci aparu... |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Ziua Dragostei II | Julia Lilith Potter | 39 | 10,011 |
01 Sep 2008, 14:58 Last Post: Hermione McGonagall |