The power of Thibault sisters
19 Jul 2012, 12:56
  • Chicoti cand Ivy o inghionti usor cu cotul. Chiar daca aflase de putin timp ca Ivy era sora ei si fusese un total soc pentru ea, incepuse sa tina tot mai mult la ea. Oricum, erau prietene de dinainte si se intelegeau bine, iar faptul ca au aflat acest lucru le-a amplificat relatia. Ofta scurt si totusi se gandi ca nu putea sa invinuiasca parintii, desi ar fi vrut sa o faca. Pur si simplu nu putea, nu-i statea in fire.

Isi arcui o spranceana si rase cand auzi de Artimei. Cum de aflase de el? Adica, mai mereu era cu el dar cum sora ei era plecata la concerte si etc, problemele ei nu prea daduse pe la castel sau foarte mult pe la conac. Julieta isi drese glasul, zicand:
    - Depinde ce vrei sa aflii... Si eu vreau sa aflu despre Kurt. Ce credeai? Ca doar tu esti la interogatoriu? Zise tanara ridicand din sprancene.

Nu prea avusese tangente cu Kurt. Defapt, il vazuse doar atunci cand din intamplare iesisera toti, doar ca Ivy lipsise atunci. Dadu absenta din umeri, daca sora ei era fericita cu el atunci si ea era. Gusturile nu se discuta si in primul rand sora ei avea nevoie de companie. Ivy era mai mare ca ea si isi arcui o spranceana cand observa ca incerca sa joace rolul surorii mai mari, iar Julietei i placea chestia asta..o amuza.

I am a Monster I deserve to Die
[Image: 5btt4EJ.gif].[Image: T88yFgi.gif]
Like a boss sisters ; I am an Innocent Liar ; JAIL SRL, Partners in crime
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
RE: The power of Thibault sisters - by Julieta D. Thibault - 19 Jul 2012, 12:56