|
20 Jul 2012, 18:20
|
|
Kurt F. Malfoy
|
RP Posts: 1262
Casa: Adult
Galeoni: 8805
|
|
- O privi si simti cum Moreen era o femeie inzestrata cu simtul moralei. Tocmai ce ii lipsea lui cu desavarsire. Ca fizic,era aproape perfect. Sufletul si mintea insa lasau cu mult de dorit. Se folosea de ochii lui,de privire hipnotica pentru a te atrage si de bratele lungi,albe si puternice pentru a te impinge de langa el atunci cand toata fiinta lui se satura. Existau femei de diverse sortimente,cu diverse arome,precum ciocolata. El cauta aroma care sa-i placa cel mai mult si avea s-o caute vesnic. Sau poate ca papilele lui gustative erau doar amortite. Cine stia?
'' Nu te gandi la ce vorbeste lumea. Vorbeste fie ca faci ceva bun sau rau,le e indiferent. Tot or sa continue. Moreen,eu nu ma voi scufunda cu acest vapor. Nu voi ridica mainile sus,ca sa ma predau. Nu exista steaguri albe pentru mine,nu,nu. Daca tu cazi,cad si eu. Reputatia mea,familia mea,locul meu in inalta societate a Vrajitorimii. Risc totul doar pentru a te descoperi intru-totul. Orice ar fi,voi fi aici.''
Nu conta ce decizie avea sa ia. Chit ca lua decizia pe care o astepta el,tot avea sa se comporte natural. Sa ii ofere atentie de fata cu toti,inclusiv de fata cu familia lui. Nu avea nevoie de un cuib,de o casa. Nu vroia sa stea jos,sa se linisteasca. Vroia sa traiasca cu pasiune - sa traiasca,da,dar ce anume? o poveste de dragoste? un vis? nimeni nu stia. Dar alaturi de ea. Nu stia ce ii putea oferi Moreen insa era in stare sa accepte. Si spera sa fie si invers.
~Kill someone before that someone becomes a threatning
''Not one word, not one gesture of yours shall I, could I, ever forget…''
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|