|
and you realise i was never perfect from the start
|
20 Jul 2012, 23:39
|
|
Agnes Marie Lovel
|
RP Posts: 449
Casa: Niciuna
Galeoni: 1244
Slujba: Angajat la "Departamentul de Control a Creaturilor Magice"
|
|
- Mesteca linistita painea prajita, pe langa putinul iaurt, cu care decise sa-si satisfaca papilele gustative. Era la dieta, deci, trebuia sa aiba grija ce mananca.
"O sa trebuiasca sa luati medalionul Intunecat. Am nevoie de el peste o saptamana, sper sa va ajunga timpul."Pe Agnes o trecura fiorii cand auzi. Ea de fapt, era in gruparea lui Kurt. De fapt, era de partea lui Kurt, desi ambele parti vroiau raul suprem. Nu putea sa-si tradeze familia. Toti faceau parte din cate o grupare. Ea isi luase angajamentul de a fi alaturi de prietenii ei, insa nimeni nu o mai contactase. De multa vreme.. ceea ce trezea in ea sentimentul de singuratate, ura, Forever Alone.
"Nu pot face asta!" spuse roscata, trezindu-se brusc, in picioare.
Il privi pe Klaus, si apoi pe Aylee. Ei pareau a fi destul de relaxati. Isi dadu drumul inapoi in scaun, si repeta in soapta:"Nu pot."
"Doar daca.. nu cumva, putem face asta fara ca lumea sa afle. Pe ascuns. Doar nu vrei sa ne dam de gol de pe acum."
~ I hold with those who favor fire~
" I threw my hands in the air and said, "Show me something,"
He said, "If you dare come a little closer."
![[Image: 2gvomzd.png]](http://i49.tinypic.com/2gvomzd.png) .
"I am selfish. I am brave."
|
|
Messages In This Thread |
RE: and you realise i was never perfect from the start - by Agnes Marie Lovel - 20 Jul 2012, 23:39
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|