|
22 Jul 2012, 14:35
(This post was last modified: 22 Jul 2012, 14:37 by Kurt F. Malfoy.)
|
|
Kurt F. Malfoy
|
RP Posts: 1262
Casa: Adult
Galeoni: 8805
|
|
- Observa sticla de whiskey-foc si fara sa-si dea seama,privirea lui mandra si rece se transforma intr-una usor sceptica. Stia ca daca avea sa continue asa avea sa dea in ciroza dar ce conta,oricum murea o data si o data,de ce sa nu moara vesel,cu sticla la gura si dornic de inca un paharel,intreband unde disparuse romul - probabil ca Ivy avea sa ajunga sa ii ascunda bautura dar inainte de a o ascunde trebuia sa o gaseasca si putea sa jure ca nimeni nu cauta dupa biblioteca sau in sifonier,acolo unde el insusi ascundea rezervele de vodka,whiskey,rom si gin.
Dadu gata jumatate de pahar dintr-o singura inghititura,brusc si fara a spune ceva,fara a o atentiona pe Lexie ca urma sa se intample ceva frumos,ce trebuia imortalizat. Si acel ceva foarte frumos se intampla mai repede decat isi putuse inchipui cineva : fata i se inrosi,limba incepu sa-i tremure in gura si ochii i se umezira.
'' Oh Doamne,e genial...'' spuse el cu o voce amuzanta din cauza ca il ustura limba foarte rau
Si doamna Malfoy bea whiskey-foc si uneori ii mai dadea si el,dar daca mama lui punea doar anumite ingrediente care sa faca bautura mai dulce,atunci Lexie probabil ca turnase in nestire alcool pur. Altfel nu isi putea explica de ce era astfel. Dar era genial. Probabil ca ficatul lui urla acum.
'' Pai ... ce am facut? Oh,am aflat ca Ivy mai avea un unchi,unul care vroia s-o omoare,in cardasie cu frate-meu. Da,amandoi traiau. Au fost in Azkaban dar i-am prins si i-am ucis. Culmea,tata mi-a intins o cursa. Ma vroia mort. Vroia sa il lase pe fiul lui preferat sa se razbune. Oh si acum tre' sa fac cumva sa nu afle mama ca dracusorul traia. In alta ordine de idei ma sperie ca Freyja e atasata de Victor,stii? Nu vreau sa am nepoti blonzi,obsedati de cadavre. Si nu vreau sa fiu bunic la 30-40 de ani! .. Tu ce ai mai facut?''
~Kill someone before that someone becomes a threatning
''Not one word, not one gesture of yours shall I, could I, ever forget…''
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|