Prostioare fara logica!
31 May 2008, 15:43
Da eu si lucrarile mele Lol

Nu mai pot sa fug fara vre-un scop.Trebuie sa-mi iau inima-n dinti si sa fug,dar eu ajung pana acolo si ma razgandesc.Acum tu esti in urma mea.Iti aud pasii tai prin ploaia de afara.Eu pot plange in voie ca nu iti dai seama.Martorul meu va fi luna.Incep sa fug,aud cum valurile se lovesc si se sparg de stavilopozi.Nu mi-e frica.Stiu ca trebuie sa termin odata cu asta.Fug mai tare si imi iau avant.Nu aud decat ultimile tale 3 cuvinte "bitte spring nicht"dar prea tarziu eu deja sunt spuma marii acum.

stau singura si privesc stelele...zeci de gandurimce ma framanta zilnic acum trec doar in fuga pe langa mn...doar unul persista...imi apare in fata ochilor o imagine...nu stiu cn e...dar simt ca undeva in adancul meu o cunosc f bn...aaa!!!mi-am amintit e un inger ...sau poate nu...cred ca m-am inselat...e doar un simplu baiat ca toti ceilalti...nu.nu e la fel cu ei..e diferit...mi-a furat ce aveam mai de pret si anume inima mea...dar o sa o recuperez eu cumva...sau mai bn nu...am o alta idee..una diabolica...o sa ii platesc cu aceiasi moneda...intr-o buna zi o sa ii rapesc ce are cel mai de pret...si anume versurile si faima lui...eu am ramas un nimeni cu sufletul gol...si la fel o sa fie si el...frumusetea asta fizica nu o sa-l mai tin prea mult...Doamne si cand o sa il paraseasca toti o sa-i plang de mila...atunci el o sa stea singur c lacrimile prelingandu-i-se pe obraji iar eu o sa-l compatimesc...ochii aceia o sa-si piarda luciul in acea zi neagra dar ai mei abia atunci vor incepe sa straluceasca...o sa se tarasca incet la piciorele mele carandu-mi iertare...iar eu...eu?o sa il iert si o sa ii spun acum intelegi cate inimi ai frant?printre care si a mea?tu erai elixirul vietii noastre...acum eu am devenit drogul tau...nu poti sa traiesti singur...intotdeauna te-ai inconjurat de oameni...credeai ca-ti sunt prieteni i-ai ales pe ei in locul meu...acum pe umarul cui plangi?al meu nu e asa?...da...eu sunt viata ta acum...poti sa ma urasti pt.asta asa cum am facut eu candva cu tn sau poti sa ma ubesti asda cum te ubesc eu acum...abia astept acea zi dragul meu...tu si eu...nimeni si nimik in calea noastra...pana atunci nu mai am nik de zis...si de facut?o sa fac in clipa aceea cand ma vei strange in brate...atunci o sa imi ating buzele de ale tale...acum esti doar o seta pe cer...o fantasma...curand vei fi real...te ubesc nu uita asta niciodata...ADIO pana in cea din ultima zi...

este frig afara dar sufletul ei e cald. pe o strada intunecata o fetitza desculta si subtire imbracata mergea prin zapada ce era asternuta pe trotuar.
in linistea serii puteai auzi o voce cristalina ce rasuna neincetat.era fetita care canta in speranta ca nu va muri de frig.
era ajunul craciunului peste tot brazi impodobiti copiii cu cadouri in mana si fericiti.toti aveau noroc numai ea se credea in plus acestei lumi.
de frig fata se aseaza langa o casa uriasa frumos impodobita de lumina produsa de la instalatiile de la fiecare geam.
zambea in sinea ei chit ca inima o durea si murea de frig.isi face culcusul din niste cartoane pline de zapada si adoarme.
dimineata o batranica o zareste si cand se apropie de fata si pune mana pe ea era gheata numai in locul unde se afla inima ei era cald si bine
FATA ERA MOARTA DAR INIMA EI INK TRAIA...

va og nu fiti prea severe cu mine dar sunt cam vechi de anu` trecut si nu prea am mai scris de atunci

dar mai am o lucrare sau 2 daca le vreti le pun
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Prostioare fara logica! - by Yana Potter - 31 May 2008, 15:43
Re: Prostioare fara logica! - by Jenny Spring - 02 Jul 2008, 11:29
Re: Prostioare fara logica! - by Ginny Malfoy - 31 Jul 2008, 21:12

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Regrete fără antidot [One-shot] Cresseda E d'Guillaume 3 2,303 20 Mar 2012, 15:30
Last Post: Lexie Stryder
  Fara aripi...Fara ganduri...sunt un simplu om captiv... Oliver C.S. Queen 8 2,898 29 Sep 2010, 21:35
Last Post: Isabella River
  ~ Iubire fara de Sfarsit ~ Isabella River 33 9,094 11 Sep 2010, 12:48
Last Post: Scarlett Soul
  Fara zi. Doar noaptea. Smiley Potter 3 2,247 05 Jan 2008, 00:07
Last Post: Adrian Richard