o zi a dragostei
|
31 May 2008, 15:46
|||
|
|||
Samantha. Purta o rochita albastra, un pic cam scurta.
Shayera se apropie de ea, aratandu'i afisul, si, in acelasi timp, tipand in urechea ei: "de cand nu te'am mai vazuuuuuuuuuuuuuuuuut!" "Nu mai tipa!" spuse Samantha, citind afisul. "O zi a dragostei... interesant... " sopti ea. "Nu?" "Cu cine mergi?" "Ah... ah.. nu conteaza..." spuse Shayera rosind putin. "Cum spui tu..." zambi Samantha. "Ma rog... tu ai vreo idee cu cine vei merge?" "Nu... Inca nu..." spuse Sam, inca privind afisul. "Scuze, trebuie sa plec." Ii facu cu manuta Shayerei, si pleca incet spre clasa de transfigurare. dse obicei gasea cate un baietas pe acolo, bantuind pe langa usa. De data aceasta, avu o surpiza destul de placuta. In fata usii salii de transfigurare statea un baietel cam de anul 7, frumos, cu o sclipire agera si isteata in ochisori. Cum o vazu pe Samantha, se apropie de ea. "Samantha... Ma asteptam sa te gasesc pe aici..." Samantha zambi. "Sincer, eu nu m asteptam sa dau chiar peste tine aici, Tom..." "Mda, lasand asta, vrei sa mergi cu mine la acea petrecere?" "Ah... sigur..." raspunse Sam rosind. Tom se aporpie de ea, iar Sam, ca si cum ar fi fost atrasa de viperin, veni spre el. Apoi, totul se intampla intr'o singura secunda. Samantha se trezi imbratisata, si, imbratisandu'l la randul ei pe Tom. Nu isi putea da seama cat se imbratiasasera, dar cert era ca, duipa ceva timp, fugea pe coridoare, cautand pe cineva. Inca nu ii venea sa creada ca dragutul Tom Riddle o imbratisase. Si probabil ca lucrurile avea sa mearga si mai bine la petrecere. "Samantha!" Shayera, impreuna cu Ginny W. si Adwa McNair ii faceau cu mana, de undeva de langa clasa de istorie. "Ah, buna..." Spuse Samantha apropiindu'se. "Deci, ce'a fost cu plecarea aceea brusca?" iscodi Shayera. "Ah... mi'am amintit ca uitasem geamul deschis in clasa de Transfigurari..." minti Samantha, fara ca fata sa sa i se schimbe vre'un pic. "Mergi cu cineva la petrecere?" Samantha evita raspunsul, privind'o pe Ginny W. "Ia spune Ginny, ce'ai mai facut de cand nu ne'am mai vazut?" ![]() Play it once, Sam, for old times' sake...Play it, Sam. Play 'As Time Goes By. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Ziua Dragostei II | Julia Lilith Potter | 39 | 10,013 |
01 Sep 2008, 14:58 Last Post: Hermione McGonagall |