you don't ask why about love
23 Jul 2012, 11:24
  • Ii cuprinse trupul,sarutandu-i umerii. Simti finetea pielii ei prin materialul hainelor pe care le purta,simtea tremurul pe care l-ar fi putut provoca daca ar fi continuat. Ii admira pentru a mia oara constitutia fragila a corpului,eleganta naturala pe care o poseda. Ar fi vrut sa o ia de langa usa,sa o ia de langa toti si s-o inchida undeva intr-un turn,sa fie numai a lui. Pe de alta parte stia ca in acelasi timp ar fi fost bine dac-ar fi facut pasi mari catre casa,catre Ivy. Nu i-ar fi luat mai mult de un sfert de ora sa ajunga. Dar nu vroia sa faca asta. Nu inca.

'' Stiu ca te simti vinovata. Insa aseara nu erai asa. Am gresit eu cu ceva? Te-am ranit,te-am grabit,am fost animalic? Iarta-ma daca s-a intamplat acest lucru. Nu am vrut,nu am constientizat ca fac asta.''

O stranse mai mult,incercand sa ramana calm. Stia ca putea sa o opreasca intr-un singur fel si tocmai de aceea,fara a ezita,isi lipi buzele de ale ei. '' Spune-mi macar,te voi revedea vreodata? Voi mai avea parte de atentia ta?''

~Kill someone before that someone becomes a threatning

[Image: tumblr_mde1r0EBUV1rypi6co2_250.gif] [Image: tumblr_mde1r0EBUV1rypi6co3_250.gif]
''Not one word, not one gesture of yours shall I, could I, ever forget…''
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
RE: you don't ask why about love - by Kurt F. Malfoy - 23 Jul 2012, 11:24

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  die, my love ~I Veronique A. Dupont 9 1,784 15 Jan 2012, 22:16
Last Post: Derek K. Vicious
  My heart pronounce your name , my love ... Cresseda E d'Guillaume 49 7,240 11 Dec 2011, 14:07
Last Post: Cresseda E d'Guillaume