o zi a dragostei
|
31 May 2008, 20:25
|||
|
|||
Adwca pleca de acolo , deoarece lucrurile se cam incingeausi nu vroia sa se implice prin alte certuri, cum ii statea ei in fire, fiind o fire foarte curioasa. Se gandea si se tot gandea cu cine ar putea merge la petrecere?
'hmm.. presupun ca toti baietii din scoala sunt ocupati' Dintr-o data trecu pe langa o usa foarte TARE din care se auzea... "haai te roog.. vino cu mine la petrecere... uhmm.. si fetele astea.. cine le mai intelege.. nici nu au partener.. si nici macar nu accepta unu cand il vad" Adwca fiind curioasa cine este acel baiat kre NU avea partenera. Stand cu ureche lipita de usha, nu observa ca usa se deschise iar Fred aparu . "huh buna.." spuse adwca roshind "daaa..salut..auzi shtii cumva vreo fata care nu are partener?? k vad k baietii akma se inmultesc k puricii" "nici eu nu am partener" spuse adwva cu o fatza suparata "heeei.. nici u nici eu nu am .. deci .. hmm ai vrea sa vii cu mine?" Adwca roshii, dar totushi avu puterea de caracter sa il ia in bratze si sa-l pupe pe obraz, lasandu-l pe Fred cu o privire uimita dar totushi incantata Aceasta scena o vazu si... |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Ziua Dragostei II | Julia Lilith Potter | 39 | 10,011 |
01 Sep 2008, 14:58 Last Post: Hermione McGonagall |