o zi a dragostei
|
01 Jun 2008, 15:56
|||
|
|||
...Julia, care ii incuiase o usa-n nas lui Draco doar pentru a scapa de el [bwhaha] ;acesta, desigur, incepu sa bata in usa, cu ganduri de a o scoate din balamale cu o vraja.
"Pootter,deschide usa, daca nu vrei sa te trezesti cu ea-n cap :-> ..." Ada si Fred se holbara la Julia, care rosi abia vazut.. "Si voi la ce va uitati, ma rog? xD" Cuplul ridica din sprancene; in clipa aceea, usa zbura cu totul, aterizand intr-o pozitie mai anormala intre cuplu si Julia. Draco depasi triumfator pragul cu un zambet dulceag, dar se opri vazand-o pe Adwca cu geamanul Weasley. "Heheh..." rase Malfoy rusinat, tarand-o pe Potter dupa el. "Hai,hai, crezi ca mie mi-a convenit sa am o usa-n fata?..." "TAMPITULE, NU POTI MACAR SA DISPAARI?" zise Julia,maraind acru. "Argh...sheesh..." facu si Draco, Aparand impreuna cu Julia la lac, la cativa metri departare de Iris, care rontaise deja iritata 3 broscute de ciocolata. "Grr...uite-i si pe-astia...*crantz crantz*" spuse Iris, privind in sus la ei."Auziti, da nu vedeti ca ma bronzez? Imi stati in soare..." Atunci veni... ![]() ![]() So would you rather live out a lie than live wondering How the fire feels while burning? |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Ziua Dragostei II | Julia Lilith Potter | 39 | 10,011 |
01 Sep 2008, 14:58 Last Post: Hermione McGonagall |