o zi a dragostei
|
01 Jun 2008, 21:23
|||
|
|||
...Cedric si Shayera care nu aveau nimic de facut,in loc sa se giugiuleasca pe la colturi [=))]
Julia,Ron,Iris,Hermione si Draco erau deja in biroul directorului cand intrara cuplul care spuneau mute glume,proaste. "Salut tuturor"spuse Cedric cu zambetul pe buze "Salut"spuse toti,nu in cor,ci pe rand.Numai inafara de Draco Shayera se uita cam speriata la Draco spunandu-i la ureche lui Cedric "Oare Draco are febra?" Cum era in stare buna,Cedric incepuse sa rada cat il tineau falcile,spre uimirea lui Dumbledore "Taci"spuse Shery zambind Directorul se hotara sa vorbeasca "Deci,vreti sa va oferiti voluntari pentru Ziua Dragostei." "Eu una da"..."Nu am nimic de facut"..."Ma plictisesc"..."Da"...se auzisera din gurile elevilor "Chiar ma bucur,ma bucur ca sunteti interesati de aceasta petrecere"spuse Dumbledore cu zambetul pe buze "Deci,ce avem de facut?"spuse Shayera foarte grabita "Draga copila,daca te grabesti la ce te mai incri ca vrei sa ne ajuti,daca vrei sa faci o treaba buna,trebuie sa...."spuse Dumbledore care fu intrerupt din nou de Shayera care continua fraza "O tratezi cu multa atentie"...."Am auzit asta de o mie si una de ori"spuse Shery la urechea lui Cedric "Dar ce e drept,e adevarat,esti cam invartita"spuse Cedric zambind la care Shery nu mai scoase nici un sunet Dumbledore le spuse elevilor ca au de..... OCC.scz ptr glumele proaste dar sunt soooper glumeata azi....mai ales dupa bataie cu inghetata=))=)) ![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Ziua Dragostei II | Julia Lilith Potter | 39 | 10,013 |
01 Sep 2008, 14:58 Last Post: Hermione McGonagall |